Royal Botania - Styletto

De Styletto collectie van Royal Botania is een volledig compleet assortiment van (low) dining tot aan een modulaire lounge. Het assortiment kenmerkt zich aan de taps lopende poten, die bij elk meubelstuk in deze serie terug te vinden is.

Styletto dining

De dining collectie bestaat uit een dining chair en diverse tuintafels. Het frame van de styletto dining chair kenmerkt zich aan het subtiele buizen frame waartussen het zitgedeelte en de rug is verwerkt. De frames zijn volledig vervaardigd van RvS en afgewerkt met een prachtige poedercoating. In het zit- en rug gedeelte kunnen kussens worden toegepast om de zit nog comfortabeler te maken.

De kenmerkende lijnen van de armchair zijn ideaal te combineren met de dining tables. De tafels hebben net als de armchair subtiele tabs lopende poten. Op dit basis frame kunnen diverse tafeltops worden toegepast, zoals; beton, keramiek en teakhout. Naast het RvS frame kunnen de poten ook worden uitgevoerd in teakhout.

De styletto tuintafels zijn verkrijgbaar met een rond, ovaal of een elipse vormig blad.

Van low tot lounge

De tafels uit de Styletto serie zijn naast de standaard hoogte ook leverbaar in drie verschillende andere hoogtes. Hierdoor kunt u de zelfde stijl doorvoeren bij uw lounge stoel of lounge set. Door te kiezen voor een Low-dining table kunt u in combinatie met de Relax chairs (77 modellen) van Royal Botania een Low-dining set maken. Zo is een ovale tafel in combi met de Exes Relax chair een prachtige combinatie. Waarin u heerlijk kunt relaxen als comfortabel dineren.

Styletto lounge

De Styletto lounge is modulair en comfortabel door de luxe kussens. Met enkele of meerder modules creëert u een luxueuze lounge set. Van een 1-seater, 2-seater tot een royale lounge. Het uitbreiden van deze lounge is gemakkelijk door de losse modules.

Plaats op het RvS basis frame het comfortabel zitkussen en klik de rugkussens naar wens op het frame door het ingenieus klik-systeem en u kunt plaatsnemen op uw lounge. Wilt u toch meer rugkussens plaats dan nog enkele modules op uw lounge meubel.

Naast de 1- en 2-zits modules is er een 3-zits module. Deze 3-zits module heeft standaard een verstelbare zit/rug die in verschillende standen gepositioneerd kan worden. Hierdoor kunt u van uw lounge bank een lounge bed maken. Een ideale optie om overdag de rug schuin te zetten om heerlijk te kunnen zonnen. Terwijl u in de avond de rug laat zakken en heerlijk kunt genieten met een gezelschap op uw lounge.

Styletto 2seater Royal Botania