Solpuri - Safari

De Safari serie van Solpuri bestaat uit een groot aanbod van verschillende stoelen en tafels. Deze serie is vervaardigd van hoogwaardig teakhout. Het teakhout is prachtig afgewerkt met zichtbare houtverbindingen. De frames zijn gecombineerd met materialen zoals; keramiek, roestvast staal, Softex of String Tex.

Safari stoel

Luieren, relaxen of actief zitten? Solpuri heeft voor elk moment van de dag een passende stoel voor u. Voor de actieve zit kunt u, uw keuzen maken uit drie verschillende stapelbare (verstelbare) armstoelen van Softex of String Tex. Als u wilt relaxen kunt u kiezen uit een ligstoel of een ligbed die beide een verstelbare rug hebben.

Safari tafel

De Safari tafels zijn te herkennen door het teakhouten frame gecombineerd met RVS. De bladen zijn gemaakt van keramiek die in 7 verschillende tinten verkrijgbaar zijn. Deze tafels zijn verkrijgbaar als bijzettafel, vaste tafel en uitschuifbare tafel.

Diverse afmetingen:

  • Bijzettafel (45x45cm en 60x60cm)
  • Vaste tafel (100×100 cm tot 220cm)
  • Uitschuifbare tafel (160×100 cm tot 260cm)
Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close