TUUCI kleuren

TUUCI parasols kunnen volledig naar eigen wens worden uitgevoerd. U heeft de keuze om de parasolmast en de baleinen te laten uitvoeren met een luxe poedercoating of een houtlook cover. Het doek kan worden uitgevoerd in 56 verschillende Sunbrella-stofkleuren. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op deze pagina.

Standaard frames

Standaard worden de frames in een bepaalde afwerking uitgevoerd. De Ocean Master en Ocean Master MAX collecties worden (standaard) uitgevoerd in Polished Titanium. De Baymaster collectie wordt (standaard) uitgevoerd met een Satin Anodized frame.

Luxe Poedercoating op Titanium

Op alle Ocean Master en Ocean Master MAX parasols kunnen de luxe poedercoatingen worden toegepast. Uiteraard kunnen de prachtige Equinox Cabana ook worden uitgevoerd met een poedercoating. Enkele parasols uit de Bay Master Classic en Bay Master Cantilever collectie kunnen ook worden uitgevoerd met een poedercoating. Bij de Bay Master serie is dit geheel afhankelijk van de uitvoering.

De luxe poedercoating is verkrijgbaar in een 7-tal kleuren;

 • Jet Black
 • Graphite
 • Ash Grey
 • Hammered Bronze
 • Espresso
 • Sea Shell White
 • Textured Bright White

Klik hier om onze Ocean Master parasols te bekijken.
Klik hier om onze Ocean Master MAX parasols te bekijken.

Teak finish op Aluminium (Aluma Teak)

Met de Aluma Teak afwerking creëert een hout look op uw parasol. U heeft de voordelen van een volledig aluminium parasol frame met de looks van een houten frame. Deze coatings zijn leverbaar op de Ocean Master MAX of de Ocean Master series en tevens ook leverbaar op de Equinox Cabana series van Tuuci.

De Aluma Teak coatings zijn leverbaar in een 6-tal kleuren:

  • Natural
  • Java
  • Weathered
  • Driftwood
  • Aspen White
  • Cypress

 

Klik hier om onze Plantation parasols te bekijken.
Klik hier om onze Plantation MAX parasols te bekijken.

Parasol stof

De TUUCI-parasols kunnen worden uitgevoerd met ‘Sunbrella marine grade C fabrics’. Dit zijn 56 standaardkleuren waar u de parasol mee kunt afstylen. De enkele parasols worden standaard uitgevoerd met Solution dyed polyester. Deze parasols kunnen daarnaast ook Sunbrella-stof worden uitgevoerd.

Sunbrella Marine

Alle parasols uit de ‘Premium collectie’ worden standaard geleverd met de Sunbrella marine Grade C, er is keuze uit 56 standaard stofkleuren.

Het Sunbrelladoek is een speciaal geweven en ademend acryldoek, dat in grote mate waterafstotend is. De acrylaatvezels zijn gekleurd, waardoor het doek goed UV-bestendig is. Bacteriën en schimmels hebben geen invloed op deze doeken. De Sunbrellastoffen houden hoge mate van UV-licht tegen.

Solution dyed

Alle parasols uit de ‘Essential collectie’ worden standaard uitgevoerd met de Solution dyed polyester, er is keuze uit 8 standaard stofkleuren.

Het doek is een speciaal geweven polyesterdoek, dat in grote mate waterafstotend is. De polyestervezels zijn gekleurd, waardoor het doek goed UV-bestendig is. Bacteriën en schimmels hebben geen invloed op deze doeken. De Solution dyed polyester houden hoge mate van UV-licht tegen.

Overzicht Sunbrella Marine – Solution dyed

Kwaliteit Sunbrella Marine grade fabrics Solution dyed polyester fabric
Gewicht 295 gr. 270 gr.
Materialen Geverfd acryl Geverfd polyester
UVA / UVB 99 % 99 %
UPF 50 + 50 +
Waterbestendig > 350 mm / m2 650 mm / m2