TUUCI Parasols

Bent u op zoek naar een exclusieve schaduwoplossing voor uw tuin? Een parasol waar u jarenlang plezier van gaat beleven? Dan is een van de TUUCI Parasols dé oplossing. Wij bieden het beste uit de collectie van parasols van dit majestueuze merk in schaduwmakers.

TUUCI Parasols – in veel varianten verkrijgbaar

Heeft u een unieke setting in gedachten? TUUCI heeft een parasol voor iedereen. Met de vier series die dit merk rijk is, vinden we altijd een oplossing die geschikt is voor uw tuin, terras, balkon of zelfs uw boot!

Talloze kleuropties!

Uw nieuwe TUUCI parasol is in vele kleurvarianten verkrijgbaar – van luxe Aluma Teak finish tot een Luxe Poedercoating op Titanium.

Storm op komst? Geen probleem!

De TUUCI parasols zijn zeer windbestendig en de speciale F1 is zelfs ontworpen tegen windkracht 8!

Kom de TUUCI Parasols zelf uitproberen!

Wij hebben één van de grootste assortimenten TUUCI Parasols van de regio in de showroom staan, u kunt dus zelf komen kijken en vergelijken. Graag laten wij u alle mogelijkheden en combinaties zien van model, uitvoering en functie.

Naast ons assortiment parasols van TUUCI hebben wij ook fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en Umbrosa. Zo vinden we altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Kom gerust langs in onze showroom.

Maak een afspraak