TUUCI - Ocean Master Max Collection - Dual Cantilever

De Ocean Master MAX Dual Cantilever van TUUCI combineert de kunst van techniek met minimalistisch design en creëert zo de optimale schaduw. De dubbele luifels zorgen voor een royale schaduw die het buitenleven extra comfortabel maakt. U kunt met deze Dual Cantilever schaduw creëren van 2.40 x 4.90 m tot maximaal 4.00 x 8.00 m. Door de telescopische mast kunt u de Dual Cantilever gemakkelijk boven uw loungeset en tuintafel inklappen.

Vele vormen

De Ocean Master MAX Dual Cantilever is in een ronde, vierkante en rechthoek vromen verkrijgbaar. U vindt hierdoor altijd een passende parasol bij uw tuin.

Uitbreidingen voor 2018

TUUCI heeft nieuwe uitbreidingen en opties aangekondigd voor 2018. Zo is er vanaf heden verlichting leverbaar welke de parasol van binnenuit verlicht op zeer fraaie wijze. Deze verlichting heeft de naam Luna gekregen en is te combineren met verwarming (heating) en/of met een automatisch open- en sluitmechanisme.

Luna wordt optioneel geleverd met een touch schakelaar en dimmer om het licht te bedienen. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijke combinaties.

G-Plate voet finish uitbreidingen

Ook kondigde TUUCI een nieuwe laag afwerkingen aan op de G-plate voet serie. Deze is nu leverbaar met “Natural Aluma-Teak”, “Java Aluma-Teak”, “Weathered Aluma-Teak” en “Aspen White Aluma-Teak”.

Bekijk de andere modellen uit de Ocean Master Max Collection: