Versa UX

De Versa UX (voorheen Spectra UX) serie is het nieuwe paradepaard van het Belgische parasolmerk Umbrosa. Deze UX serie is leverbaar in 3 verschillende modellen die één voor één samengesteld zijn door bekende designers. Elke parasol is geïnspireerd door een thema die onderverdeeld zijn in: architectuur white, architectuur black en sand.

Nature

De Versa UX is anders (vroeger Spectra UX)

De Versa UX (voorheen Spectra UX) is anders dan zijn kleinere broertje Spectra. De UX serie is luxer dat terug te zien is in de openingsmechanisme, zo opent en sluit u de parasol in 1 beweging. Tevens zijn de posities van de parasol voor uw vastgesteld. Zo klikt u gemakkelijk de parasol in een andere positie, van volledig horizontaal naar een diagonale stand. De base is voorzien van een eigen (speciale) afwerking die tevens verrijdbaar zijn door wielen.

UX architectuur

De architectural versie van de UX kenmerkt zich door de strakke lijnen en de neutrale basis kleur. De afmeting van deze parasol is reusachtig 300 x 300 cm. De parasol heeft een over hangede mast (80 graden)

Spectra UX - Architectuur

UX sand

De UX versa sand kenmerkt zich door de beige tinten, zowel in de mast als het doek. De parasol heeft een schuine mast de topplaat van de parasolvoet is uitgevoerd met hout (sipo). De hoeken van het doek zijn afgerond (kekke vorm) en passen hierdoor uitstekend bij organische vorm van tuinmeubelen en pottery.

UX architectuur Full Black

De architectural Full black versie van de Versa UX kenmerkt zich door de strakke lijnen en de donkere basis kleur. Ideaal om te combineren met uw antraciete/zwarte tuinmeubelen. De afmeting van deze parasol is reusachtig 300 x 300 cm. De parasol heeft een over hangende mast (80 graden).

Erkende Umbrosa dealer

Ernst Baas Tuininrichting is een erkende dealer van Umbrosa. Dit betekent dat u altijd profiteert van een uitstekende service & garantie.