Umbrosa Spectra

Ernst Baas by Umbrosa

Bezoek onze tijdelijke pop-up store aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 72 H in Amsterdam!

Sinds kort hebben we een prachtige tijdelijke winkel in Amsterdam geopend. In de winkel staan verschillende parasols, waaronder een tweetal Special Editions. Deze parasols zijn net even anders dan de basis parasols. In de winkel kunt u met onze configurator uw eigen unieke parasol samenstellen.

De Spectra parasols zijn leverbaar in 250×250 cm en 300×300 cm. Bewonder de prachtige parasols in onze pop-up store! Klik hier voor de openingstijden.

Stelt u liever vooraf uw eigen parasol samen? Klik dan op de knop hieronder.

 

De Spectra van Umbrosa heeft een bijzondere vorm. Door het originele waaiersysteem vouwt u de Spectra parasol verticaal in plaats van horizontaal dicht. Deze strakke schaduwmaker combineert de schoonheid van een vlak ontwerp met de functionaliteit van een waaiersysteem. Dit unieke en hedendaags concept is verkrijgbaar in vierkant model.

Deze parasol kan op verschillende posities worden gepositioneerd. De parasol kan zowel in een horizontale stand als een verticale stand worden gepositioneerd. Met deze 90 graden kantelmogelijkheden kunt u optimaal schaduw ontwikkelen. Daarnaast is deze parasol windbestendig tot windstoten van maar liefst 50 km/uur.

Met de standaard roterende voet kunt u de parasol 360 graden ronddraaien ten opzichte van de centrale paal van de parasolvoet.

Zweefparasol

Een zwevende parasol wordt de Spectra ook wel genoemd. Deze parasol is vrijhangend naast de mast en zweeft daardoor. Dit is ideaal voor boven uw lounge, dining of jacuzzi.  Door de windbestendigheid is deze parasol ook perfect te plaatsen op een ruim balkon of dakterras. De zwevende parasol is leverbaar in 2 afmetingen; 250×250 cm of 300×300 cm.

Zweefparasol spectra van Umbrosa

Recht of naar voren

Bij de Spectra kan er gekozen worden uit een rechte of een overhangende mast. De rechte mast heeft een 90 graden hoek die doet denken aan de traditionele parasol. De overhangende mast heeft een 80 graden hoek ten opzichte van de parasolvoet. Deze naar voren hangende mast heeft een unieke uitstraling doordat deze anders is dan de meeste parasols. Daarnaast is overhangende mast uiterst handig boven de tuintafel doordat de base ten opzichte van de tafel ruimte creëert.

Spectra Duo of Multi

Bent u opzoek naar een royalere afmeting buiten de standaard 250×250 cm of 300×300 cm Spectra? Dan kunt u gaan voor een Duo, Duo Opposite of Multi parasol welke uitsluitend leverbaar is met een 90 graden mast. Naast dat de Duo en Multi parasol zijn voorzien van een diamond top kunnen deze ook afzonderlijk van elkaar geopend en gepositioneerd worden. Zo kunt u de schaduw naar eigen wens creëren, met een maximale schaduwoppervlakte van 250×540 cm of 540×540 cm.

Spectra DUO

De naam zegt het al, twee parasols op 1 basis voet. Door de 2 masten die worden geplaatst op de voet kunt u beide parasols afzonderlijk van elkaar positioneren. Ideaal voor bijvoorbeeld ligbedden of grote eettafels.

Umbrosa - Spectra - Duo

Spectra DUO OPPOSITE

Naast de Duo parasol met diamond doek is er ook een Opposite variant. Deze parasols staan tegen over elkaar geplaatst, hierdoor bevindt de mast zicht in het midden van de voet in plaats van aan de achterzijde. De Opposite variant is bijvoorbeeld ideaal voor horecaterrassen, u kunt aan beide zijdes van de parasol, een eigen eettafel te plaatsen.

Umbrosa - Spectra - Opposite 250x250

Spectra MULTI

Voor wie een zeer groot schaduwoppervlakte wenst, is er de Spectra MULTI. Een schaduw oppervlakte van maar liefst 25m2 (540×540 cm)! De voet met mast is in het midden gepositioneerd waaruit 4 parasols afzonderlijk van elkaar schaduw creëert. Deze maximale schaduw topper is daardoor ook zeker een  eyecatcher op het terras.

Umbrosa - Spectra - Multi

Mix en match

De Spectra van Umbrosa is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren masten en base. In een standaard aluminium kleur of een gelakte zwarte variant. Naast deze mogelijkheden kunt u kiezen uit een 14-tal stofkleuren uit de Solidum of Colorum collectie van Umbrosa.  Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op de volgende pagina. In onze showroom hebben wij deze staalkleuren klaar liggen, neem contact met ons opnemen voor vragen of persoonlijk wensen op maat.

https://youtu.be/tZWrZXI_e-Q

Voordelen van de Spectra:

 • Hedendaags design
 • Minimalistische in de buitenruimte
 • Vele stofkleur mogelijkheden
 • Waaiertechnologie
 • Sterk door glasvezelribben
 • Aluminium mast (blank of black)
 • Twee specials door Ernst Baas by Umbrosa
 • Windbestendig
 • Verschillende afmetingen
  • 250 x 250 cm
  • 300 x 300 cm
  • 250 x 500 cm
  • 500 x 500 cm

Kom zelf Umbrosa kijken en vergelijken!

Bezoek onze inspiratieruimte in Waddinxveen of Amsterdam, wij hebben in Waddinxveen de grootste collectie van Umbrosa parasols en schaduwdoeken van Zuid-Holland in onze stijlkamers staan. Kom zelf kijken en vergelijken!

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpt u graag verder met een passende parasol of luxe schaduwdoek geheel in uw eigen stijl. Met de bij behorende demomodellen zoals; de Spectra, Versa UX, InfinaIngenua, Icarus, Eclipsum UX, Paraflex.

Naast het aanbod parasols en schaduwdoeken van Umbrosa hebben wij ook zeer fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en Tuuci in onze showroom staan.