Nieuw: TUUCI Equinox double chaise lounge

Afgelopen maand is de nieuwe TUUCI Equinox Double Chaise Lounge gepresenteerd. Dit royale dubbele daybed heeft de looks van zijn grote broer de ‘Equinox Cabana’. In deze luxe lounge kunt u heerlijk genieten van een goed boek of leunt u ontspannen achterover voor een middagdutje.

TUUCI Equinox: veel mogelijkheden

Het exclusieve TUUCI Equinox daybed is een modulaire vierkanten element met twee losse daybedden. Het frame is vervaardigd van aluminium. De twee bedden kunnen onafhankelijk van elkaar in zes verschillende posities gepositioneerd worden; zoals plat en de rug schuin (Side-by-side of Face-to-face).

TUUCI - Equinox Double Chaise Lounge

Uitvoering van Equinox

Het modulaire daybed van TUUCI is verkrijgbaar in de verschillende afmetingen; 205×205 cm en 245×245 cm. Het frame is vervaardigd uit aluminium en kan uitgevoerd worden in 6-tal verschillende poedercoating en 4-tal verschillende Aluma-Teak.

De kussens zijn handgemaakt en zijn uitgevoerd met sneldrogend schuim. Deze kussens kunnen afgewerkt worden in een tiental Sunbrella stofkleuren. De Sunbrellastof zorgt voor een geweldig zit- en ligcomfort en is ideaal voor een eenvoudige reiniging.

Delen:

Meer berichten