Umbrosa UX series

De Umbrosa UX collectie bestaat uit exclusieve schaduwobjecten met een eigentijds design. Elk model is samengesteld op kleur, vorm en materialen. Tevens staat het gebruiksgemak en ergonomie van de parasol boven aan. Momenteel zijn er een 3-tal modellen Versa UX, Paraflex UX en Nano UX. Vanaf komend jaar worden er twee nieuwe parasols toegevoegd aan de UX collectie. Deze twee nieuwe modellen hebben wij gezien tijdens ons bezoek in België bij Umbrosa te Roeselare!

Ronde parasol
Gepubliceerd op:
6/5/2024

Icarus UX

De bladvormige Icarus parasol heeft een volledige facelift gekregen. In 2023 komt de nieuwe Umbrosa Icarus UX versie welke volledig met een gelakt frame in ‘Beige Limestone’ zal zijn. Het doek wordt uitgevoerd met een zandkleurige stof, welke perfect match met het frame. Het deksel van de voet wordt uitgevoerd met een houten latten structuur.

Bladvormige parasol - Umbrosa parasols

Eclipsum UX

Een volledig ronde parasol, ja dat is de Eclipsum UX. Deze parasol is volledig onderhanden genomen. Hij is windvaster, makkelijker roteerbaar en sterkere behuizing door middel van glasvezel. Ook is het design cleaner; minder bouten en subtielere bediending. Dat is niet alles, in het verleden was de Eclipsum uitsluitend met aluminium kleurig frame verkrijgbaar. Vanaf komend voorjaar zal deze parasol geheel in het zwart of wit leverbaar worden.

Made in Belgium

De parasol van de Belgische frima Umbrosa worden volledig gemaakt in België. De doeken voor de parasol worden in eigen productieruimte gemaakt, hierdoor kan de kwaliteit altijd worden gewaarborgd.

Ronde parasol - Umbrosa Eclipsum