Bente

De tuinmeubel collectie van Studio Piet Boon staat bekend om zijn robuuste uitstraling. Deze zijn ontworpen naar de hand van Piet Boon. De Bente collectie is een volledige nieuwe lounge collectie in een volwassen uitstraling.

Bente lounge Piet Boon Outdoor

Bente lounge

De Bente lounge is revolutionair in het design en uitstraling van outdoor meubelen. De kussens zijn royaal, volwassen en zorgen voor een comfortabele zit. Deze zitelementen worden volledig gedragen door een teakhouten frame met kenmerkende afgeronde hoeken. De armleggers en zitvlakken kunnen naar wens worden gepositioneerd op dit lounge frame.

Volledig gestoffeerd

De zit- en rug gedeeltes zijn volledig gestoffeerd met een van de geselecteerde stoffen van Piet Boon. De kussens zijn kenmerkend door de ronding in de afwerking van de rug. Deze rondingen komen tevens terug in de armleggers, die aan één zijde vlak zijn en aan de andere zijde afgerond. De franse stiknaad accentueren de rondingen van het kussens op een subtiele manier.

Deze nieuwe lounge is volledig modulair op te bouwen. Het basis frame bestaat uit een vijftal basis modules die één voor één voorzien kunnen worden van enkele basis kussens en armleuningen. Een zit vlak heeft een afmeting van 85 cm dat als zeer royaal ervaren wordt.

Modulaire lounge

Tijdloze collectie

De bestaande Piet Boon outdoor collectie staat bekend om zijn robuuste en stoere uitstraling. De frames zijn gemaakt van Teakhout dat in de loop van de tijd vergrijst. Op deze frames zijn comfortabele kussen toegepast die voor een ideaal zitcomfort zorgen.

De dining collectie van Piet Boon bestaat uit de Niek en Anne serie. Deze is zowel leverbaar als High en Low dining set.

Bent u opzoek naar een comfortabele lounge set in de zelfde stijl? Dan kun u gaan voor de Gijs en Lars serie.

Timme

Naast de nieuwe Bente lounge serie wordt de collectie van Piet Boon Outdoor ook uitgebreid met geheel nieuwe dining serie Timme. De Timme dining is volledig in stijl ontworpen met de touch van Studio Piet Boon.