Timme

De Timme dining collectie is een volledig vernieuwd design in de tuinmeubelen van Piet Boon. De Nederlandse designer en architect Piet Boon staat bekend om zijn eigentijdse uitstraling en design. Naast de bestaande High en Low dining wordt de rankere Timme collectie toegevoegd.

Timme Dining set - Piet Boon Outdoor

Piet Boon Timme outdoor dining

De volledig van teakhout gemaakte dining ‘Timme’ van Piet Boon heeft een tal van mogelijkheden. Bij de tafels van deze Timme collectie, kunnen de stoelen met en zonder armleggers geplaatst worden. U kunt daarnaast ook kiezen voor een bank die met en zonder rugleuning kan worden uitgevoerd. De stoelen worden voorzien van comfortabele kussens, die in tientallen Piet Boon kleuren uitgevoerd worden. De kussens lopen met de rug van de stoel mee, waardoor ze prachtig aansluiten.

Volledig teakhout

De basis van dit prachtige dining set komt voort uit volledig hoogwaardig teakhout. De poten zijn rechthoekig en lopen in de rugleuning door. Door een mooie verbinding op de hoeken van de stoel, zijn de poten weggewerkt. Bijzonder aan het design is dat de poten van smal naar breed uitlopen van boven naar beneden.

Tijdloze collectie

De bestaande Piet Boon outdoor collectie staat bekend om zijn robuuste en stoere uitstraling. De frames zijn gemaakt van Teakhout dat in de loop van de tijd vergrijst. Op deze frames zijn comfortabele kussen toegepast die voor een ideaal zitcomfort zorgen.

De dining collectie van Piet Boon bestaat uit de Niek en Anne serie. Deze is zowel leverbaar als High en Low dining set.

Bent u opzoek naar een comfortabele lounge set in de zelfde stijl? Dan kunt u gaan voor de Gijs en Lars serie.

Bente

Naast de nieuwe Timme dining serie wordt de collectie van Piet Boon Outdoor ook uitgebreid met een lounge collectie. De Bente lounge serie heeft een teakhouten basis met comfortabele kussens die uitgevoerd kunnen worden in de kleuren uit het Piet Boon pallet.