Case: Tuininrichting en ontwerp Amsterdam

In deze Case hebben wij een bestaande tuin in Amsterdam voorzien van een hedendaags en uniek tuininrichting op basis van een maatwerk ontwerp. De opdracht was een sfeervol terras met meer schaduw, zicht op het IJmeer en het Diemerpark. Zo waan je jezelf midden in de natuur in Amsterdam.

Natuurlijk Amsterdam

In het ontwerp hebben wij opgenomen: luxe lounge bank van Royal Botania uit de Ninix serie, aangevuld met handgemaakte potten van Atelier Vierkant met meerstammige heesters en overige fraaie natuur elementen. Natuurlijk mag hier ook de Tuuci parasol niet ontbreken, deze zorgt voor een optimale schaduw en bestand tegen zware windsnelheden. Daarnaast sluit de parasol boven de lounge set.

Uiteraard is dit ontwerp voorzien van sfeervol lichtplan bestaande uit verlichtingselementen van Royal Botania. Dit plan zorgt er voor dat het verhoogde vlonder terras lijkt te zweven door het toepassen van een iLED-strip welke op afstand te bedienen is via uw persoonlijke lighting app.

Naast dit ontwerp hebben wij diverse projecten gerealiseerd in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Share Project :