Luxe tuinmeubelen Noordwijk

Nu de temperaturen stijgen en het mooie lentezonnetje zich steeds vaker laat zien, is het tijd om te genieten van uw tuin of buitenruimte. Met luxe en comfortabele tuinmeubelen bent u verzekerd van een heerlijk voorjaar in uw tuin. In deze tijd verzorgen we daarom regelmatig de inrichting van prachtige tuinen. Zo leverden we onlangs diverse tuinmeubels van Royal Botania af in het prachtige Noordwijk. Royal Botania is een luxe merk dat bekendstaat om tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Prachtige dining set

In een moderne tuin in de buurt van Den Haag heeft Ernst Baas Tuininrichting onder andere een Taboela tuintafel van Royal Botania geplaatst. Deze tafel combineert prachtig met bijpassende Alura stoelen. Naast deze dining set waarmee ieder diner in de buitenlucht een feestje wordt, hebben we een paar QT loungestoelen geleverd. Deze verstelbare loungestoelen zijn bekleed met batyline en uitgevoerd in antraciet, net zoals de dining set.

Creëer schaduw met Tuuci

Daarnaast is het in iedere tuin belangrijk om schaduwplekken te creëren. Dankzij schaduw op zorgvuldig gekozen plekken, kunt u ook op hete zomerdagen volop van uw tuin genieten. Daarom hebben we in de tuin ook een prachtige Tuuci parasol geplaatst. De parasol is uitgevoerd met een witte top die zonnestralen reflecteert, zodat u verzekerd bent van een koele schaduwplek. De parasols van het merk Tuuci worden met de hand gemaakt en staan bekend om de originele en functionele vormgeving.

Door de luxe en eigentijdse uitstraling van de tuinmeubelen zorgen ze voor de sfeer van een heerlijke stranddag in deze Noordwijkse tuin. De antracieten tuinmeubels van Royal Botania in combinatie met de witte, windbestendige parasol van Tuuci creëren een mooi contrast en een tuin met karakter. In zo’n tuin is het echt genieten van het schitterende lenteweer.

Share Project :