U-Nite

De U-Nite tafel van Royal Botania is een prachtige tuintafel serie die sinds enkele jaren is toegevoegd aan de royale collectie buitenmeubelen van dit Belgische merk. Het design van deze tafel is een architectonische ontwerp opzicht Dit is terug te zien in de strakke lijnen die verwerkt zijn in de tafel.

U-Nite teak blad

Het design van deze U-Nite tafel is afkomstig van Kris van Puyvelde die vele karakteristieke producten voor Royal Botania heeft ontworpen. Zoals o.a. de bekende Ninix, Alura, Zenhit en Palma series.

Kenmerken van de U-Nite

Deze prachtige tuintafel kenmerkt zich door het minimalistische aluminium of teakhouten frame. Het frame waarin het keramische of teakhouten blad is verwerkt lijkt splinter dun doordat het frame naar binnen afloopt. Daarnaast zijn de bladen voorzien van een rondlopende hoek. De kenmerkende lijn van het blad komt terug in de poten, deze lopen namelijk taps toe naar uw terras.

Mogelijkheden zijn eindeloos

Deze tafel is verkrijgbaar zijn in 5 verschillende afmetingen. Door te kiezen uit 1 van de 29 verschillende combinaties is elke tafel uniek. Daarnaast kunnen enkele tafels speciaal voor u worden samengesteld waardoor de tafel een parel wordt in de buitenruimte. Het frame van deze tafel kan worden uitgevoerd in een teakhouten frame of 1 van de 4 verschillende poedercoatingen op hoogwaardig aluminium (White, Sand, Anthracite of Bronze). De tops/bladen kunnen uitgevoerd worden in 9 verschillende varianten van keramiek tot teakhout. Deze vele mogelijkheden maakt deze tuintafel de meest veelzijdige in zijn klasse!

Passende tuintafel

Bent u opzoek naar een passende tuintafel voor uw terras of voor uw balkon? De U-Nite tafel is verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen. Zo kunt u met een gezelschap van 6 personen plaatsnemen aan een 220 cm tafel. Bent u opzoek naar een grotere variant, dan kunt u kiezen voor de 300 cm variant. Daar kunnen met gemakkelijk een gezelschap van 8 tot 10 mensen aan plaatsnemen. Een prachtige variant voor een (klein) balkon is de tuintafel van 75 bij 75 cm of de iets royalere 100 bij 90 cm variant.

  • 75×75 cm;
  • 90×100 cm;
  • 90×150 cm;
  • 100×220 cm;
  • 100×300 cm.

Moderne tuintafel

Creëer een moderne tuintafel door de U-Nite tafel te laten uitvoeren met een aluminium frame. Deze is leverbaar in vier prachtige kleuren, waarop u een keuze kunt maken uit 1 van de 8 verschillende keramische tops. Door het toepassen van een luxe moderne tuinstoel zoals de Jive of de Twist geeft dit de tuintafel een moderne stijl.

Landelijke tuintafel

Een landelijke tuintafel hoeft niet altijd robuust en stoer te zijn. Door bijvoorbeeld de U-Nite tafel uit te voeren met een teakhouten top en een bijpassende teakhouten stoel wordt de set veel landelijker. De ultieme combinatie van het ‘Landelijke gevoel’ is de variant van het teakhouten frame met het warme Taupe Grey (keramische) tafelblad. Dit geheel met de bijpassende Zenhit armchair met comfortabele zit en/of rugkussen.