Tuininrichting en ontwerp

Tuininrichting is zoveel meer dan alleen een tuintafel en een stoel, met de juiste toepassing van tuininrichting maakt u van uw tuin een beleving. U creëert een fijne, stijlvolle buitenruimte waar u en uw gezin genieten van het buitenleven.

De kracht van tuininrichting

Als liefhebbers van bijzondere tuinen benutten we graag samen met u de kracht van tuininrichting. Laat u door ons inspireren meer uit uw tuin te halen. Wij laten alle mogelijkheden zien en adviseren u graag bij de keuze voor de juiste accessoires van groot tot klein!

Verrassend en creatief

Wij weten wat er te koop is en begeleiden u graag op verrassende en creatieve wijze, graag nodigen wij u uit om eens langs te komen in ons atelier, inspiratieruimtes en tuinen om u verschillende voorbeelden te tonen. Op onze website, brochures en de catalogi kunt u extra ideeën opdoen.

Loungesets, parasols, zwembaden, potten en plantenbakken

Bij Ernst Baas Tuininrichting vindt u alles voor uw tuin, denk aan: luxe tuinverlichting, luxe terrasverwarming, design loungesets, all weather loungesets
parasols, designlampen, ornamenten, potten en bakken, sculpturen, zwembaden, jacuzzi’s, overkappingen, etc. Onze selectie bevatten unieke kenmerken. Een abstract design, onverwachte materialen, ongewone formaten of bijzondere luxe. Elk product is een aanwinst voor de tuin. Van de kleinste details tot de grote producten, wij inspireren u graag! Kom langs en ervaar het zelf.

Bekijk ook onze impressies op Youtube, deze collectie van korte video’s vullen wij geregeld aan.

Maak een afspraak