Luxe terrasverwarming, haarden en buitenkeukens

Bent u op zoek naar een luxe terrasverwarming, buitenhaard of buitenkeuken voor uw tuin? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres.

Wij leveren terrasverwarmingen, luxe haarden en buitenkeukens van hoogwaardige materialen met een stijlvolle uitstraling. Dankzij onze ervaring op het gebied van tuininrichting kunnen wij u adviseren over de buitenkeuken, terrasverwarmers en haard die het mooist in uw tuin staan.

Staande of hangende terrasverwarmers

Als u graag geniet van lange, frisse lente- en zomeravonden op uw terras, dan kan terrasverwarming natuurlijk niet ontbreken. Terrasverwarming zorgt ervoor dat u ’s avonds langer van uw tuin kunt genieten zonder een deken om te moeten slaan. Terrasverwarmers zijn dus ideaal voor gezellige avonden met vrienden, tuinfeestjes of om een romantische en warme sfeer te creëren in uw tuin.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor terrasverwarming zoals staande of hangende terrasverwarmers. Het voordeel van staande terrasverwarmers is dat u ze kunt verplaatsen. Ook geven ze rondom warmte zodat u er op diverse plekken plezier van hebt. Hangende terrasverwarmers zijn makkelijk te bevestigen aan muren en plafonds. Ze nemen geen extra ruimte in en zorgen voor heerlijk warme avonden in uw tuin. Er zijn vele mogelijkheden, zoals staand, hangend, gas of elektrisch. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van terrasverwarming en welke soorten terrasverwarmers het beste passen bij uw terras of tuin.

Bekijk de terrasverwarmers van Heatsail.

Buitenhaard

Een buitenhaard is onmisbaar in iedere luxe tuin. De haard is een behaaglijke en sfeervolle bron van warmte wanneer u lang wilt genieten van frisse avonden in de lente en het najaar. Als u ervan houdt om veel buiten te zijn en uw tuin ziet als een bron van ontspanning, is een buitenhaard een tuinmeubel waarmee u uzelf een groot plezier doet. Dankzij het knapperende haardvuur zorgt de haard voor sfeer in de tuin en nodigt de buitenhaard uit om vaker buiten te zitten. Ook voor tuinfeestjes is een buitenhaard een waardevolle toevoeging aan uw tuin.

Als u op zomerse avonden zin heeft om te barbecueën, is er de mogelijkheid om een barbecue te integreren in uw buitenhaard. Zo bespaart u ruimte en creëert u toch de gewenste sfeer en warmte in uw tuin. Een andere mogelijkheid is om voor buitenhaarden met houtopslag te kiezen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de prachtige en luxueuze buitenhaarden met houtopslag van Sebios.

Buitenkeukens

Bent u een liefhebber van gegrild vlees of de knapperige smaak die de barbecue aan vlees en groenten geeft? Dan is de buitenkeuken een onmisbaar tuinmeubel voor in uw tuin. Koken in de open lucht geeft een heel andere dimensie aan uw diner en zorgt voor sfeer in uw tuin. Haal de buitenkeuken die u wellicht kent van vakanties in het buitenland naar uw eigen tuin en ervaar het heerlijke vrije gevoel van koken in de buitenlucht. Leef u uit in uw eigen creatieve domein binnen de tuin en experimenteer met de smaken van het buitenleven.

Luxe buitenkeukens zorgen voor leven in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld eens een origineel barbecuefeestje organiseren of vrienden uitnodigen om samen te koken in de openlucht. Ook zorgt een buitenkeuken ervoor dat u vaker buiten bent en nog meer plezier uit uw tuin haalt. De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en diverse materialen zodat er altijd een buitenkeuken is die bij uw tuin past. Wij adviseren u graag over de buitenkeukens die wij leveren en laten u de mogelijkheden van koken in de buitenlucht zien.

Mogelijkheden

Buitenhaarden

De buitenhaarden die wij leveren zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen zodat uw buitenhaard een luxueuze toevoeging is aan uw tuin.

  • Staal
  • RVS
  • Cortenstaal

Buitenkeukens

De buitenkeukens die wij leveren zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling die bestand zijn tegen verhitting en verschillende weersomstandigheden.

  • Aluminium
  • Staal
  • RVS

Kom langs en laat u inspireren!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van terrasverwarmingen, haarden en buitenkeukens voor uw tuin? Neem dan gerust contact met mij op

Kom langs in onze inspiratieruimte en bekijk onze uitgebreide collectie. Onze collectie bestaat uit luxe buitenkeukens, robuuste buitenhaarden en sfeervolle terrasverwarmers.

U kunt alle tuinmeubelen bekijken en ontdekken welke buitenkeuken, haard of terrasverwarmer geschikt is voor uw tuin. Er zijn vele mogelijkheden om van uw tuin een sfeervolle omgeving te maken waar u graag komt. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden om uw tuin of terras volledig naar wens in te richten of te verwarmen. Ons team staat voor uw klaar!

Maak een afspraak

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close