Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Ingenua

De stijlvolle Ingenua van Umbrosa zorgt voor een verkoelende schaduw bij grotere oppervlakken. De zeilen zijn in vele maten en afmetingen verkrijgbaar welke de mogelijkheden eindeloos maakt. Door het ingenieuze schuifsysteem kunt u de Ingenua van Umbrosa gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving.

Voordelen van de Ingenua

  • Schaduwdoek in combinatie met doordacht schuifsysteem;
  • Bestand tegen grote windsnelheden;
  • Creëren van schaduw, aanpasbaar ten opzichte van de zon stand;
  • Diverse zeilcombinaties mogelijk.

Mogelijkheden met schaduwdoeken

De schaduwdoeken zijn in 3 vormen verkrijgbaar; driehoekig, vierkant en rechthoekig. De afmetingen variëren van 3 bij 3 meter tot 5 bij 3 meter. De driehoeken zijn leverbaar van 4x4x4m tot 4x5x6,4 meter. Voor elk terras is er wel een mogelijkheid. De kleuren van de mast (staanders) zijn leverbaar in het (blank) aluminium, wit en dusk kleur.

Bevestigen van de Ingenua

De schaduwdoeken van Umbrosa kunnen op verschillende manieren worden bevestigd aan de muur of in de grond. In onze inspiratieruimte hebben wij vele varianten die u kunt zien en testen.

Advies opmaat

Wij denken graag met u mee, zo hebben we inmiddels vele projecten mogen afronden waarin de Ingenua is verwerkt. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

In samenwerking met Ernst Baas Hoveniers kunnen wij uw ideeën werkelijkheid laten worden, wij plaatsen uw zonnedoek professioneel in overleg met u en voorzien u van gericht advies en instructies.

Benieuwd naar de mogelijkheden, kom langs of bekijk de informatiepagina: Schaduwdoeken.

Kom zelf Umbrosa kijken en vergelijken!

Bezoek onze inspiratieruimte in Waddinxveen, wij hebben de grootste collectie van Umbrosa parasols en schaduwdoeken van Zuid-Holland in onze stijlkamers staan. Kom zelf kijken en vergelijken!

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpt u graag verder met een passende parasol of schaduwdoek geheel in uw eigen stijl. Met de bij behorende demomodellen zoals; de SpectraInfinaIngenua en Paraflex.

Naast het aanbod parasols en schaduwdoeken van van Umbrosa hebben wij ook zeer fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en Tuuci in onze showroom staan.