Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Paraflex

Het ontwerp van de Paraflex van Umbrosa is geïnspireerd op de wendbaarheid en stevigheid van de menselijke arm. Daarom heeft deze parasol diverse bevestigingsmogelijkheden.

Paraflex, ultiem flexibel

U herkent het wel de parasol met de paal in het midden die vaak in de weg staat. De Paraflex kunt u gemakkelijk zonder voet en zonder paal aan de muur bevestigen door het gebruik van de muurbeugel. Dankzij de flexibele scharnierende arm geeft de parasol op verschillende locaties schaduw.

Windbestendige parasol

De Paraflex arm is licht van gewicht, wendbaar en stevig zoals de menselijke arm. De compacte parasol die op deze arm bevestigd wordt, geeft de maximale schaduw op uw terras of balkon.

De parasol is verkrijgbaar in ronde en vierkante modellen, met afmetingen variërend in: 190, 230, 270 en 300 cm. Deze lichte en compacte Paraflex biedt maximale schaduw en is bijzonder windbestendig.

Uiteenlopende mogelijkheden

De Paraflex heeft uiteenlopende mogelijkheden, qua opstellingen. Er kan gekozen uit de enkele parasol de Monoflex of de Wallflex. Een dubbele parasol de Duoflex of de grootste de Multiflex met maar liefst 4 parasols. De Duoflex als de Multiflex uitvoeringen zijn tevens alleen verkrijgbaar met de Multipaal.

Voordelen van de Paraflex:

  • Flexibele arm, dit betekend schaduw waar u het wilt;
  • Geen voet en geen centrale paal, dus plaats besparend;
  • Configuratie in functie van uw behoeften;
  • Licht, compact en sterk.

Kom zelf Umbrosa kijken en vergelijken!

Bezoek onze inspiratieruimte in Waddinxveen, wij hebben de grootste collectie van Umbrosa parasols en schaduwdoeken van Zuid-Holland in onze stijlkamers staan. Kom zelf kijken en vergelijken!

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpt u graag verder met een passende parasol of schaduwdoek geheel in uw eigen stijl. Met de bij behorende demomodellen zoals; de SpectraInfinaIngenua en Paraflex.

Naast het aanbod parasols en schaduwdoeken van van Umbrosa hebben wij ook zeer fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en TUUCI in onze showroom staan.