Uit de wind met met LuxxOut

LuxxOut Windscherm met Gloster GRID
Gepubliceerd op:
6/5/2024

Het windscherm Inova van LuxxOut blinkt uit in veelzijdigheid. Het is ‘afhankelijk van de doekkeuze’ te gebruiken als windscherm, zonnescherm, regenscherm en privacyscherm. De perfecte oplossing voor uw terras, balkon, veranda, poolhouse, zwembad of jacuzzi. Ook zijn er talloze montagemogelijkheden. Monteert u het terrasscherm tussen de palen van uw veranda of aan de muur van het huis met een vrijstaande mast of geheel vrijstaand. Voor elke situatie een oplossing.

Uit de wind met de Inova

Wel genieten van de stralende zon, maar niet op de tocht zitten? Met windscherm Inova anticipeert u eenvoudig op (veranderende) weersomstandigheden. Dit windscherm kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen. Het Inova windscherm is samengesteld uit de allerbeste materialen. De cover en de handgrepen zijn van aluminium. De veren in de cover zijn van verzinkt staal en vormen daardoor een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit en zorgt ervoor dat u jaren lang plezier er van heeft.

Windscherm op kleur

De Inova is verkrijgbaar in verschillende stofkleuren zo is er voor ieder een passend scherm te creëren. Het windscherm Inova is zo geconstrueerd dat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie. Het windscherm kan op maat besteld worden, zodat het ook in uw tuin past. U bevestigt de cassette (die in alle RAL kleuren leverbaar is) eenvoudig aan een muur of staander van een veranda. Losse staanders in combinatie met een anker bieden u de mogelijkheid tot een vast-vrijstaand windscherm of een compleet vrijstaand windscherm. Ook kan het windscherm op deze manier op een balkon, dakterras of zelf op een boot gemonteerd worden.

Privacy met Vita windscherm

Het Vita windscherm van LuxxOut verrijkt uw buitenleven. Het horizontale scherm houdt u uit de wind en felle zon en beschermt tegen slagregen (onder de veranda) en glurende buren. Dankzij dit stijlvolle, oprolbare, windscherm geniet u eindeloos van uw tuin, terras, balkon of veranda.

Zet de wind buitenspel en lees in alle rust een boek onder de lentezon. Creëer schaduw op een warme zomerdag of dineer ongestoord onder de veranda, terwijl de regendruppels op het dak tikken. Een oprolbaar windscherm van LuxxOut geeft uw buitenleven een nieuwe dimensie.

LuxxOut Vita in eigenkleur

De LuxxOut Vita is verkrijgbaar in 2 standaard cassette kleuren (wit en antraciet) en tevens leverbaar in vele andere RAL kleuren. Betreft de stof varianten en kleuren kunt u kiezen voor een zonnescherm en windscherm (Soltis stof) of een Privacy scherm die uitgevoerd is in Tibelly stof. Het Vita scherm van LuxxOut wordt geheel voor u op maatgemaakt en past daardoor in vele tuinen.

LuxxOut advies op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van LuxxOut in uw buitenruimte? Onze adviseurs helpen u graag verder en bespreken met u de mogelijkheden om zo de zomer heerlijk door te komen. Benieuwd naar de Inova bezoek onze inspiratieruimte.