Solpuri - Soft

De Soft tuintafels van Solpuri hebben een eigentijds design en is ontworpen door Klaus Nolting. Het antracieten frame wat vervaardigd is uit aluminium is uniek in tuintafel wereld. Het frame kenmerkt zich door de extreem smalle en verfijnde profielen. De tafelpoten hebben een hoekige buitenzijden, die naadloos overgaan in zachte afgeronde binnenkant. Daarnaast lopen de tafelpoot verbindingen subtiel door naar het frame waar de tafel tops op liggen.

De tops van de nieuwe Solpuri Soft tuintafels zijn verkrijgbaar in 10 verschillende keramiek tops en 3 verschillende HPL-3D die elke tafel zijn eigen stijl geeft.

Soft tuintafel in 4 afmetingen

De nieuwe tuintafel is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen;

  • 80 x 60 cm
  • 100 x 75 cm
  • 160 x 100 cm
  • 240 x 100 cm

Juiste tuinstoel bij Solpuri Soft

Deze tuintafel met de kenmerkende taps lopende frame profiel. Kan ideaal gecombineerd worden met o.a. de antracieten Cloud armstoel of de Clauss armstoel. Beide uit de collectie van Solpuri.

Tuintafel in eigenstijl

Benieuwd geworden naar deze nieuwe tuintafel? In onze showroom hebben wij een prachtig demo model van Solpuri staan. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een bijpassende keramiek of HPL-3D top en bijpassende stoelen.