Solpuri - Spindle

Opzoek naar een toevoeging aan uw dining tafel? De Spindle van Solpuri is een verstelbare bijzet kruk/tafel, die vervaardigd is van hoogwaardig teakhout. U kunt in hoogte variëren tussen de 49 en 56 cm hoogte.

Spindle kruk verstelbaar

Deze kruk of bijzettafel(tje) van teakhout is ontworpen door designer Povl Eskildsen die meerdere design tuinmeubelen van Solpuri heeft ontworpen. Deze design kruk is uniek omdat deze 7 cm verstelbaar is. In de meeste gevallen kunt hem stellen in de juiste zithoogte bij u dining tafel.

Combineren met Solpuri

Deze kruk en/of bijzettafel kunt u combineren met verschillende tafels of lounge sets uit de Solpuri collectie. Zo kunt u de Spindle kruk goed combineren bij de Cube tafel, Country picknick set of de Safari tafel.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close