Solpuri - Spindle

Opzoek naar een toevoeging aan uw dining tafel? De Spindle van Solpuri is een verstelbare bijzet kruk/tafel, die vervaardigd is van hoogwaardig teakhout. U kunt in hoogte variëren tussen de 49 en 56 cm hoogte.

Spindle kruk verstelbaar

Deze kruk of bijzettafel(tje) van teakhout is ontworpen door designer Povl Eskildsen die meerdere design tuinmeubelen van Solpuri heeft ontworpen. Deze design kruk is uniek omdat deze 7 cm verstelbaar is. In de meeste gevallen kunt hem stellen in de juiste zithoogte bij u dining tafel.

Combineren met Solpuri

Deze kruk en/of bijzettafel kunt u combineren met verschillende tafels of lounge sets uit de Solpuri collectie. Zo kunt u de Spindle kruk goed combineren bij de Cube tafel, Country picknick set of de Safari tafel.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close