Solpuri - Caro

De eigentijdse Caro lounge serie van Solpuri is een echte eyecatcher voor op uw terras of bij het zwembad. Deze nieuwe lounge serie van Solpuri biedt een luxueuze zitervaring voor ontspannen zomerse dagen of gezellige zomeravonden met vrienden. Niets laat de wensen over bij deze serie, doordat het zit comfort subliem is.

Design by Solpuri

De Caro serie is modulair en verkrijgbaar in diverse modules. De nieuwe loungebank van Solpuri is ontworpen door Hoffmann Kahleyss Design. Dit beroemde ontwerpstudio heeft in het verleden de Provence stoel van Solpuri ontworpen, daarnaast ontwerpen zij voor vele bekende internationale merken.

De Caro kenmerkt zich door de afgeronde silhouetten, dat wordt geaccentueerd door het antraciet gecoaten frame van aluminium dat gecombineerd is met de String Flex outdoor Rope, dat we eerder tegen kwamen in de Club lounge serie. Deze basis (frame) is geheel aangekleed met comfortabele zitkussens dat leverbaar is in een tien-tal kleuren met daarop stoere en comfortabele rugkussens die tevens in vele kleuren leverbaar zijn.

De bijzettafels hebben een antraciete frame waarop een (9-tal) keramische of een (2-tal) Dekton top kan worden toegepast. Dit zorgt er voor dat u de style van binnen naar buiten kan doorvoeren. Daarnaast zijn de bijzettafels uit de Grid serie goed toepasbaar bij de Caro lounge.

Caro de modulaire lounge

De nieuwe Caro serie van Solpuri is in verschillende modules verkrijgbaar, waardoor er altijd een lounge opstelling voor u terras te creëren is. Naast deze modulaire lounge bestaat deze set ook uit een luxe lounge fauteuil en 2 bijpassende bijzettafels. De gehele lounge is naar eigenstijl samen te stellen door te kiezen uit een van tientallen gewone stofkleuren evenals de watervaste uitvoering.

Losse lounge modules

De Caro serie kan geheel naar eigenwens worden samengesteld, onderstand een selectie van de modules:

  • Loungestoel;
  • Tweezits bank met 1 arm link of rechts;
  • Enkele tussen module;
  • Hocker;
  • Hoekmodule;
  • Hoekmodule XL;
  • 2 bijzettafels.

Leverbaar vanaf 2019

De nieuwe Caro serie zal vanaf medio april in onze showroom te bewonderen zijn. Wij nodigen u van harte uit om heerlijk te lounge of te relaxen in deze nieuwe serie. Onze actuele openingstijden vindt u hier.