Solpuri - Club

De eigentijdse Club serie van Solpuri is een echte eyecatcher voor op uw terras. De Club is verkrijgbaar in design tuinstoel en als modulair loungeset.

Combineren met de Club lounge

De Club lounge van Solpuri is verkrijgbaar in diverse elementen, zoals; een prachtige lounge stoel die u kunt combineren met de hocker. De loungebank kunt u bijvoorbeeld samenstellen met een (lange) hoekmodule, een tussen module en een eindmodule. Dit in combinatie met een koffietafel kunt u uw loungeset compleet maken.

In zelfde style aan tafel

De Club serie is uitgebreid met de dining stoel (eetkamerstoel), waardoor de zelfde style door kan voeren in uw gehele tuin.

Kom proef zitten

Benieuwd naar zit comfort van de Club Lounge? Kom proef zitten in onze inspiratieruimte en laat u adviseren over de mogelijkheden.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close