Solpuri - Club

De eigentijdse Club serie van Solpuri is een echte eyecatcher voor op uw terras. De Club is verkrijgbaar in design tuinstoel en als modulair loungeset.

Combineren met de Club lounge

De Club lounge van Solpuri is verkrijgbaar in diverse elementen, zoals; een prachtige lounge stoel die u kunt combineren met de hocker. De loungebank kunt u bijvoorbeeld samenstellen met een (lange) hoekmodule, een tussen module en een eindmodule. Dit in combinatie met een koffietafel kunt u uw loungeset compleet maken.

In zelfde style aan tafel

De Club serie is uitgebreid met de dining stoel (eetkamerstoel), waardoor de zelfde style door kan voeren in uw gehele tuin.

Kom proef zitten

Benieuwd naar zit comfort van de Club Lounge? Kom proef zitten in onze inspiratieruimte en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close