Solpuri - Country

De Country serie van Solpuri is een eigentijdse teakhouten picknickset. Deze design picknickset is vervaardigd uit hoogwaardig teakhout. Deze serie bestaat uit twee modellen die beide ontworpen zijn door de vooruitstrevende design studio van Solpuri.

Picknick bank en tafel

Deze Country serie bestaat uit een tafel en een bank die beide in zelfde stijl zijn uitgevoerd. Deze set biedt ruimte voor zeker 6 tot 8 personen, die kunnen plaatsnemen aan deze tafel. Het zitcomfort kunt u verhogen door het toepassen van de kussens, hierdoor worden de warme zomeravonden nog gezelliger.

Country picknicktafel combineren

Bij de teakhouten picknicktafel kunt u naast de zelfde zitbank ook combineren met Spindle kruk of een bijpassende stoel. Zo maakt u uw picknicktafel in eigenstijl.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close