Solpuri - Country

De Country serie van Solpuri is een eigentijdse teakhouten picknickset. Deze design picknickset is vervaardigd uit hoogwaardig teakhout. Deze serie bestaat uit twee modellen die beide ontworpen zijn door de vooruitstrevende design studio van Solpuri.

Picknick bank en tafel

Deze Country serie bestaat uit een tafel en een bank die beide in zelfde stijl zijn uitgevoerd. Deze set biedt ruimte voor zeker 6 tot 8 personen, die kunnen plaatsnemen aan deze tafel. Het zitcomfort kunt u verhogen door het toepassen van de kussens, hierdoor worden de warme zomeravonden nog gezelliger.

Country picknicktafel combineren

Bij de teakhouten picknicktafel kunt u naast de zelfde zitbank ook combineren met Spindle kruk of een bijpassende stoel. Zo maakt u uw picknicktafel in eigenstijl.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close