Solpuri - Loop

De Loop collectie is onderscheidend door de zachte en vloeiende vormen. Het frame kenmerkt zich door de outdoor rope wat een transparante uitstraling geeft. De Loop serie is als dining (stoel) en in een lounge verkrijgbaar. Het design is afkomstig van Hoffmann Kahleyss Design een van designers die onderdeel zijn van het Solpuri Design Studio.

Loop Dining

De dining stoel kenmerkt zich door het buisframe waarover de transparante outdoor rope is gespannen. Op het aluminium zitgedeelte  wordt een comfortabel zitkussen toegepast. Als rug kussen kunt u kiezen uit een strak vierkant kussen of een rond kussen dat gecapitonneerd is.

De stoelen voor aan uw eettafel kunnen worden uitgevoerd in twee kleuren. Een fris wit frame met grijs rope of voor een stoer antraciet frame met antraciet rope.

Loop Lounge

De lounge collectie van de Loop serie (leverbaar vanaf 2022) bestaat uit diverse lounge stoelen, banken en side tables. De kleurstelling van deze lounge serie is samengesteld door de designers van studio Hoffmann Kahleyss Design. De basis kenmerkt zich door het antraciet frame waarover de outdoor rope is gespannen. Het zitkussen is uitgevoerd in het antraciet waterbestendige stof, dat ideaal voor buiten is. De rug kussens bestaan uit een combi van antraciet en donkergrijze stof.

De lounge fauteuil bestaat in twee verschillende modellen. Zo is er een comfortabele stoel met een lage rug of een stoere variant met een hoge rug met een hoogte van + 120cm. Een echte eyecatcher op uw lounge terras.

De banken uit deze serie bestaat uit een 2-zits bank en twee Chaise longue modules waarmee een hoekopstelling of royaal daybed gemaakt kan worden.

Bijzettafels

Geheel in de stijl past de bijzettafel uit de Loop serie. De tafels zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen; rond 70 cm of rechthoekig 100×60 cm met afgeronde hoeken. De tops van deze tafels kunnen uitgevoerd worden in 8 verschillende keramiek designs of 6 verschillende Dekton designs.