Royal Botania - Folia

De Folia serie van Royal Botania heeft een opvallend en eigentijds design, dat direct de aandacht trekt. De elegante vorm van deze serie verwijst naar de bladnerven van een plant. De nerven van het blad komen terug in de ribben van de zitting. Door de juiste locatie van de roestvast stalen ribben heeft deze serie een hoog comfortabel gevoel. Het design van de Folia serie is ontworpen door Kris van Puyvelde.

Deze serie is standaard leverbaar met een witte of antracieten poedercoating. Daarnaast kan er ook gekozen voor 4 eigentijdse kleuren, zoals; Bronze, Mushroom, Olive green of Sky Blue.

Dining Chair

De dining chair van de Folia serie is een comfortabele stoel. Deze stoel kan geleverd worden met een zit- en rug kussen die leverbaar zijn in meer dan 60 kleuren. De dining chair is goed te combineren met de Exes en U-Nite tafel serie.

Folia Relax

Naast de dining chair heeft de serie ook diverse relax stoelen. Die speels, artistiek en extreem origineel zijn. Zo is er een comfortabele relax chair met een lage zit. Waarin u heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon of knapperend haardvuur.

Wilt u nog meer comfort? Dan kunt u kiezen voor de Folia schommelstoel. Deze schommelstoel is een waar kunstwerk op zich, detailwerk en authentiek vakmanschap zijn verwerkt in deze stoel als de gehele collectie. Het kussen in deze stoel is extra vol, waardoor u heerlijk weg kunt dromen. Daarnaast kunt u uw benen heerlijk laten rusten op de bijpassende footrest die in de zelfde stijl is.

Om uw magazine of drankje dicht bij? Dan kunt u gaan voor een bijzettafel(tje) uit de Butler serie kiezen. Deze kunt u geheel naar wens van keramische bladen laten uitvoeren.

Sneak preview Folia 2019