Royal Botania - Folia

De Folia serie van Royal Botania heeft een modern eigentijds design. De elegante vormen van de stoel verwijzen naar de bladeren van een plant. De nerven van het blad zijn verwerkt in de ribben van de zitting. De stoel is standaard leverbaar met een witte poedercoating. Daarnaast kan er gekozen worden voor een poedercoating in de kleur antraciet en brons. Al met al een zeer fraaie armstoel die een tijdloos design draagt. Naast zijn looks is deze stoel ook zeer comfortabel.

Nieuw: Folia Rock Chair

De prachtige Folia collectie is een waar kunstwerk op zich, detailwerk en authentiek vakmanschap zijn verwerkt in deze collectie. Voor 2019 is er een prachtige ‘Rocking chair’ ontworpen. Een ergonomische schommelstoel die u uitnodigt om te schommelen. Daarnaast wordt deze serie uitgebreid met een bijzettafel en/of poof in de zelfde style als de gehele lijn.

Kleuren in 2019

De Folia lijn zal vanaf voorjaar 2019 naast de drie standaard kleuren ook leverbaar worden in een drie-tal nieuwe kleuren. De drie pastelkleuren zullen bestaan uit Olijfgroen, Skyblue en Mushroom. Onderstaand een impressie van alle nieuwe kleuren van Royal Botania.

Sneak preview Folia 2019

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close