Royal Botania - Palma

Palma de nieuwe parasol van Royal Botania binnen de parasol series (Shady en Shady-X) en wordt verwacht in het voorjaar van 2017. Wij zijn erg enthousiast over de design van het nieuwe model! Deze nieuwe parasol zal vanaf voorjaar 2017 in onze inspiratieruimte te bewonderen zijn. Wij kijken er nu al naar uit.

Palma de eerst automatische parasol

De Palma van Royal Botania zal de eerste automatische parasol zijn binnen de markt. Het gehele mechanisme is verwerkt in de mast, waardoor u de parasol kan openen en sluiten door aan de baleinen te zitten.

42 verschillende mogelijkheden

Deze parasol kunt u volledig tot eigen hand samenstellen tot 42 verschillende combinaties. Maak de keuze uit één van de 3 verschillende kleuren aluminium frames met een bijpassende stofkleur uit de 14 mogelijke stofkleuren.

Getest in Parijs

Tijdens Maison & Objet in Parijs hebben wij de prachtige parasol van Royal Botania getest. Bent u benieuwd geworden hoe deze automatische parasol werkt? Bekijk onze video die wij tijdens de beurs hebben gemaakt.

Onderstaand de enkele foto’s van de Palma vanaf de ‘Salone Del Mobile’ te Milaan. Binnenkort meer informatie over de nieuwe parasol!