Royal Botania - Palma

Palma is de nieuwe parasol van Royal Botania binnen de parasol series (Shady en Shady-X) en is vanaf nu leverbaar. Wij zijn erg enthousiast over de design van het nieuwe model! Deze nieuwe parasol kunt u vanaf nu in onze inspiratieruimte bewonderen.

Palma de eerst automatische parasol

De Palma van Royal Botania is de eerste automatische parasol binnen de markt van parasols. Het gehele mechanisme om de parasol te bedienen is verwerkt in de mast. U kunt hierdoor gemakkelijk de parasol openen en sluiten door aan de baleinen te zitten.

9 verschillende mogelijkheden

Deze parasol kunt u volledig tot eigen hand samenstellen tot 9 verschillende combinaties. Maak de keuze uit één van de 3 verschillende kleuren (white, sand of black) aluminium frames met een bijpassende stofkleur uit de 3 mogelijke stofkleuren.

Getest in Parijs

Tijdens Maison & Objet 2016 hebben wij in Parijs de prachtige parasol van Royal Botania getest. Bent u benieuwd geworden hoe deze automatische parasol werkt? Bekijk onze video die wij tijdens de beurs hebben gemaakt.

Onderstaand enkele foto’s van de Royal Botania Palma die wij tijdens de ‘Maison & Objet 2016’ te Parijs hebben gemaakt.

Kom de Royal Botania Parasols zelf uitproberen!

Wij hebben alle modellen van Royal Botania Parasols in de showroom staan, u kunt dus zelf komen kijken en vergelijken. Graag laten wij u alle mogelijkheden en combinaties laten zien van model, uitvoering en functie. Naast ons assortiment Parasols van Royal Botania hebben wij ook fraaie alternatieven van bijvoorbeeld de merken Tuuci en Umbrosa zo vinden we altijd een passende oplossing voor iedere situatie.