Royal Botania - QT

De QT serie van Royal Botania kenmerkt zich door de zeer slanke roestvrijstalen profielen. Het concept van deze lounge serie is met zorgvuldigheid bestudeerd. Niet alleen voor de maximale stabiliteit en uiterlijk. Maar ook voor de ultieme zitervaring. Het ontwerp is afkomstig van Kris van Puyvelde, die vele series voor Royal Botania heeft ontworpen. Zo kennen we Kris van de Ninix, Alura en U-Nite serie. Een voor een tijdloze designs die jaren mee gaan in de buitenruimte.

Comfortabele zit collectie

De QT collectie bestaat uit drie verschillende elementen, waarin het minimalistische design terug te vinden is. De een armstoel (arm chair) is een comfortabele stoel door zijn ergonomische zit. Dit is terug te zien in mee gevormde rugleuning. De lounge stoel (relax chair) heeft een subliem zitcomfort doordat de rugleuning in 5 verschillende standen kan worden gezet. De losse voetenbank is ideaal om uw benen op te liggen zodat u heerlijk kunt relaxen. Daarnaast heeft de QT serie ook een bijzettafeltje, die voorzien is met een aluminium blad.

Stapelbare collectie

Bij het ontwerp van deze serie is er goed nagedacht over het eventueel opbergen tijdens de wintermaanden. Deze gehele serie is stapelbaar waardoor u veel ruimte bespaart in uw berging. Daarnaast is het hierdoor ook gemakkelijk om wat extra stoelen achter de hand te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld extra stoelen er bij pakken als u de tafel uitschuift.

Vele mogelijkheden

De tijd van alleen RVS frames zijn voorbij. De gehele QT serie is naar het RVS en RVS EP ook leverbaar in 3 verschillende poedercoatingen, zoals; wit, antraciet en zand kleurig. Als zitting kunt u kiezen uit 4 verschillende kleuren batyline. De kleuren combinaties zijn geheel door Royal Botania samengesteld.
Als extra optie kunt u kiezen voor teakhouten armleggers. Dit kan prachtig combineren als u bijvoorbeeld een teakhouten tuintafel heeft.

Bij passende tuintafel

Deze gestroomlijnde serie kan met vele tafel en lounge series gecombineerd worden. Zo combineren wij de QT armstoel veelal met de Zidiz, Taboela of O-zon tuintafel. De lounge stoelen kunnen daarnaast goed gecombineerd worden met de robuuste Vigor of stoere Zenhit lounge.