Alura Lounge

De nieuwe Alura Lounge vormt één geheel met de bestaande serie. Door het modulaire systeem heeft u veel meer mogelijkheden voor de opstelling. U kunt naar hartenlust verschillende opstellingen proberen en erachter komen wat op het mooist staat op uw terras. Van losse loungestoelen, twee- en driezitsbanken tot gekoppelde modules; het is allemaal mogelijk met de lounge serie van Royal Botania.

Uiteenlopende mogelijkheden

Ongewijzigd: Deze serie heeft een aluminium frame dat voorzien is van een poedercoat met een zitting van Batyline, waarop de kussens zijn bevestigd. Daarnaast kunt u combineren met keramische, teakhouten of glazen tops op de lounge tafels. Ongewijzigd: Deze serie heeft een aluminium frame dat voorzien is van een poedercoat met een zitting van Batyline, waarop de kussens zijn bevestigd. Daarnaast kunt u combineren met keramische, teakhouten of glazen tops op de lounge tafels.
Ongewijzigd:

 

 

Hoge en lage stoelen, barkrukken en ligbedden

De Alura serie bestaat ook uit hoge en lage stoelen, barkrukken, ligbedden en voetenbanken.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close