Gloster tuinmeubelen - Maya

De Maya lounge serie van Gloster kenmerkt zich door de moderne vormgeving. Door het modulaire karakter en het ruime aanbod van modules creëert u naar eigen wens een prachtige loungeopstelling. Dit voor zowel uw tuin, balkon of loggia.

Design by Mark Gabbertas

Mark Gabbertas is de designer van de strak gevormde Maya serie. Gabbertas richtte in 2002 zijn eigen ontwerpstudio op en begon zelfstandig (hoogwaardige) meubels te ontwerpen en te vervaardigen. In 2006 ging zijn studio de samenwerking aan met Gloster, waaruit twee prachtige ontwerpen zoals de ‘Eclipse’ en de ‘Scoop’ ontstonden. De ‘Eclipse’ was zo’n icoon voor de buitenruimte dat deze de “FX-meubelprijs 2007” won. Daarnaast kennen wij de designs van Gabbertas van o.a. de voormalige Cloud, Axis, Bloc en Nomad-serie. Eén voor één waren dit iconen voor de buitenruimte. Studio Mark Gabbertas wordt beschouwd als een van de meest ervaren ontwerpers van exclusieve tuinmeubelen.

Maya de logische opvolger

Als opvolger van de Cloud heeft de designer Gabertas de modulaire Maya serie ontworpen. De Maya serie is veel verfijnder, opgefrist en in meerdere mogelijkheden qua frame (Meteor of White) en stofkleuren leverbaar. Het slanke hoekige aluminium frame is de basis van deze lounge serie. Het basis frame is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen. Op deze frames is een tal van mogelijkheden aan zit- en rugkussens, hierdoor kunnen er vele mogelijkheden worden gecreëerd. Tevens kan er gekozen worden voor een ‘Table Unit’ van 3 soorten keramiek of Buffed Teak dat wij kennen uit de Grid serie.

Door de losse modules te combineren met elkaar kunt u geheel naar uw eigen wens een opstelling creëren. Door het toevoegen van een van de bijzettafels (Coffee Table) of een van de verhoogde plantenbaken maakt u een terras dat een landschap op zich is.

Terras geheel in stijl

Maak u terras geheel in style met één van de prachtige buitentapijten in een bijpassende kleur of een van de andere accessoires zoals de solar verlichting van Gloster. U bent van harte welkom in onze inspiratieruimte om de stoffen te komen bewonderen, daarnaast kunt u komen proefzitten in deze prachtige lounge bank. Onze adviseurs helpen u graag verder met de mogelijkheden voor uw buitenruimten

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close