Royal Botania verlichting 2023

De buitenverlichting van de Belgische firma Royal Botania kenmerkt zich door de combinatie van functionaliteit en een uniek design. Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het creëren en uitbreiden van de tuinverlichtingscollectie. De armaturen hebben een doordacht ontwerp, geavanceerde technologie en uitgevoerd in hoogwaardige materialen.

Luniz

De Luniz vloerlamp van Royal Botania is een elegante vloerlamp voor naast uw dining of lounge set. Opvallend zijn de 3 decoratieve lampen met elk een eigen afmeting zijn gemonteerd aan drie armen. De voet van deze lamp kan afgewerkt worden in het keramiek van uw bijpassende Royal Botania tafel.

Royal Botania - Luniz
Royal Botania - Luniz

Fungy

De Fungy lamp heeft veel weg van de natuurlijke vorm van een paddenstoel. Deze buitenlamp geeft een egaal licht over de beplanting of verharding heen. De Fungy van Royal Botania is leverbaar in een messing en een cortenstalen kleur.

Meduz

De vloerlamp Meduz van Royal Botania is een kunstwerk op zich. Het moderne design is geïnspireerd op de zeekwallen. De glazen bol en lichtbron van gerookt glas is het kloppend hart van de Meduz lamp. De lichtbron wordt gedragen door de 3 aluminium staanders (tentakels) welke als basis zijn van deze buitenlamp.

Royal Botania - Meduz
Royal Botania - Septem

Septem

Een teakhouten basis in een vorm van een 7. Dat is de nieuwe Septem (latijns voor zeven) staande lamp van Royal Botania. Deze teakhouten lamp is uitgevoerd met een ingebouwde LED lamp welke zorgt voor een prachtig diffuus licht langs u voetpad.

Royal Botania- verlichting upgrade

Op de bestaande collectie zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Beamy

De Beamy lampen collectie is compleet gemaakt met de toevoeging van de verweerde messing uitstraling. Een warme tint voor de buitenruimte. Tevens is de Beamy uit te voeren in een witte of zwarte uitstraling.

Royal Botania - Beamy

Q-Bic

De Q-Bic lampen hebben een strakke uitstraling en waren voorheen alleen in het RvS leverbaar. Dit eigentijdse design krijgt een modernere tintje door de uitvoering van de zwarte variant.

Royal Botania - Qbic

Spotty

Het klassieke model van de Spotty heeft een nieuw modern design gekregen. De Spotty is uitgevoerd in een verweerd messing. De lamp is leverbaar in 2 hoogtes welke door middel van een pin in de grond geplaatst kan worden.

Royal Botania - Spotty

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten