Royal Botania 2023

Afgelopen maand zijn wij met ons team op bezoek geweest bij Royal Botania in België, om ons te laten inspireren over de nieuwigheden. Afgelopen 3 jaar heeft Royal Botania vele nieuwigheden uitgebracht zoals o.a. Organix lounge, Calypso lounge en diverse (LOW) dining tafels. Eén voor één prachtige collecties. Het aanbod was al erg royaal maar wordt dit jaar nog verder aangevuld of uitgebreid.

Royal Botania – Styletto

De styletto collectie van Royal Botania werd afgelopen jaar gepresteerd met al een complete collectie van bijzettafels, LOW-dining tafels tot aan een prachtige modulaire loungesets. In 2023 wordt deze collectie uitgebreid met de sunlounger. Welke uiteraard is uitgevoerd met het bekende gasveer-systeem waarmee de rug versteld kan worden. Aan tapslopende pootjes zijn aan de achterzijde wielen gemonteerd, waardoor u de sunlounger gemakkelijk kunt verplaatsen in de tuin.

Na de LOW-dining kan een tafel op bar hoogte niet uitblijven. Vanaf aankomend jaar kunt u heerlijk hangen of dineren aan uw eigen bartafel in uw tuin of op uw dakterras. De Styletto collectie wordt volledig beschikbaar in een hoge variant. De tafels komen op een hoogte van 92 cm (balie hoogte) of een hoogte van 110 cm. Match u barset naar wens door te kiezen uit verschillende poten van aluminium en teakhouten en verschillende keramische tops. Als barstoel kunt u kiezen voor de Styletto variant of uit de verschillende andere collecties.

XXL zit in de Styletto lounge

De lounge collectie van de Styletto lounge wordt aangevuld met een dieper zitelement. De huidige lounge bank is elegant en rank ideaal voor een klein terras of balkon om toch heerlijk te kunnen zitten. Vanaf 2023 komt er een extra diepere zit in de lounge module van 72 cm naar een diepte van 90 cm. Hiermee kan je heerlijk languit relaxen ‘het echte lounge gevoel’.

Butler tafels

In de beginjaren van Royal Botania werden de butler bijzettafels gelanceerd, enkele jaren geleden kwamen ze weer terug met een geheel nieuwe design ‘een centrale ronde voet met een rond blad’. Prachtige bijzettafels voor bij de loungeset of sunlounger. Vanaf 2023 komt er een grotere variant van deze centrale poot tafel in een dining en een LOW dining versie. De bladen zullen leverbaar worden met een diameter van 90 of 120 cm.

Butler tafels van Royal Botania

Mambo Lounge

Opzoek naar ultiem zitcomfort? Dan is de Mambo lounge wat voor u. De teakhouten bank heeft uitermate zachte kussens waar u heerlijk in wegzakt. Door de mogelijkheden van kussens kunt u een hoekopstelling naar wens maken. Het subtiele teakhouten frame is meer dan teakhout. Onder dit frame schuilt een stalenframe waardoor deze lounge bank extra sterk is.

Ostrea dining chair

Een verfijnd design heeft de Ostrea stoel van Royal Botania. De lijnen vallen op welke van de rug leuning in één stuk doorlopen naar het zitgedeelte. Het design is afkomstig van de Belgische designer Matthias de Ferm. De looks van deze stoel zijn afkomstig van de Ostrea (oester) waarin een een kussen wordt geplaatst met de zelfde nervenstructuur als een oester.

Fensi dining chair

Nog een nieuwkomer is de Fensi dining chair. Een luchtige stoel met een stalen raster waarom heen een koord is gevlochten. Door de juiste balans tussen design en vorm van de rug is het zitcomfort ultiem. Het polypropyleen koord wordt leverbaar in een zand/beige kleur. De frames zullen leverbaar worden in 4 verschillende kleuren.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten