UMBROSA UX 2024

Tijdens de Salon del Mobile 2023 te Milaan werd op de stand van de Belgische Firma Umbrosa een 3-tal nieuwe parasols gepresenteerd voor de UX-collectie! Deze UX-collectie bestaat momenteel uit een 5-tal parasol modellen die in de komend jaar uitgebreid zal worden.

Umbrosa – Op safari met de Versa

De Umbrosa Versa overhangende parasol is in de huidige collectie leverbaar in 3 verschillende kleurstellingen; White, Black en Sand. Deze modellen zijn uitsluitend in het vierkant leverbaar. Vanaf komend seizoen zal deze Versa collectie worden uitgebreid in zomerse tinten en vorm. De Versa UX latte en de Versa UX safari worden uitgevoerd met zachte aardetinten. Kleuren die geheel matchen met de warme zomerdagen. Uniek aan deze twee komende parasols zijn het ronde dek van het doek.

Ronde middenstok parasol

De zachte aardetinten zullen ook terug komen in de centrale mast parasol Infina UX. Een warme zandkleurige mast wordt afgewisseld met een prachtig licht doek. Het dek van deze parasol is extreem recht en wordt afgewisseld door de octagon ronde dek.

Umbrosa Infina UX

Welke parasol van Umbrosa zou bij u in de tuin passen? Kom langs in onze showroom in Waddinxveen en geniet van de talloze parasols van Umbrosa.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten