Vincent Sheppard – Kodo modular lounge

Maak kennis met de Kodo Modular Lounge serie van de Belgische firma Vincent Sheppard. Een mix van een verfijnd en elegant tuinmeubeldesign wat een hedendaagse stijl heeft.

De Vincent Sheppard Kodo Modular Lounge serie bestaat uit een reeks modulaire modules welke moeiteloos gecombineerd kunnen worden. Elke set kan tot een persoonlijke opstelling worden samengesteld. Hierdoor is er voor elke buitenruimte een op maat gemaakt set mogelijk.

Neem plaats in het luxueuze comfort van de Kodo modular lounge serie. De modules zijn zorgvuldig ontworpen om optimale aansluiting te bieden. Door de comfortabele kussen kunt u optimaal genieren en bied deze lounge voldoende ontspanning. De pluche kussens, bekleed met beste outdoor stoffen en zijn goed bestemd tegen weer en wind.

Met zijn strakke lijnen en afgeronde hoeken past deze lounge serie moeiteloos in vele buitenruimtes. Ervaar het zitcomfort en de verfijning van de meubelen van de Belgische firma Vincent Sheppard. Stel zelf of met ons uw Kodo lounge samen. Buiten het beige frame kunt u kiezen uit tientallen stofkleuren.

Welke perfecte match maakt u van de lounge?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten