LuxxOut - Solem Pergola zonwering

De Solem zonwering van Luxxout is een ideale zonwering voor in een Pergola. Deze sfeervolle en gebruiksvriendelijke zonwering wordt door middel van één soepele handeling bediend. U schuift namelijk gemakkelijk de zonwering open en dicht, door de meegeleverde bedieningsstok.

Sfeervol en gebruiksvriendelijk

Deze ideale zonwering is naast de gebruiksvriendelijke bediening ook erg sfeervol. Het golvende doek zorgt voor een Mediterraanse sfeer met een strakke, moderne twist. Doordat de zonwering door stevige geleiders loopt is deze ultra-stevig en geschikt om in weer en wind buiten te hangen. Tevens dienen de geleiders voor een soepele bedieningsgenot.

Opmaat gemaakt

Doordat de Solem zonwering van Nederlandse fabricaat is het gemakkelijk om uw zonwering opmaat te laten uitvoeren. U kunt gaan tot een maximale breedte van 400 cm tot een maximale uitval van 500 cm. Deze zonwering kan op de millimeter nauwkeurig worden uitgevoerd, waardoor er altijd een passende variant voor uw pergola is.

Naast de aangepaste afmetingen kunt u kiezen uit Tibelly of Soltis 92 doek. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren uitlopend van egaal zwart tot gebroken wit.

Bescherming

Uw zonwering hangt in weer en wind buiten. Om uw doek te beschermen

Met de Solem zonwering van Luxxout heeft u flexibiliteit, gemak en kwaliteit onder één stijlvol dak. Genieten!

Mogelijkheden
Verschillende soorten doeken en kleuren
Geschikt voor bijna alle pergola’s
Maximale breedte 400 cm
Maximale uitval 500 cm
Makkelijk handmatig te bedienen
Beschermdak mogelijk