Levering van lounge meubelen voor dakterras Amsterdam

Op enkele balkons en dakterrassen in Amsterdam hebben wij diverse luxe tuinmeubelen geleverd. Bij een prachtig appartementen complex aan het Vondelpark in Amsterdam hebben wij diverse luxe tuinmeubelen van Royal Botania geleverd.

Tuinmeubelen aan skyline Amsterdam

De tafels zijn geplaatst op diverse riante dakterrassen met uitzicht over de skyline van Amsterdam. Daarnaast zicht op het prachtige groen van het Vondelpark.

Naast de meubelen hebben we het terras voorzien van een “loungebox” type: 200 van Biohort. Deze heeft royale afmetingen wat hem ideaal maakt voor de opslag van kussen en andere tuin accessoires. Tevens is de box voorzien van gasveren voor gemakkelijk toegang en een stevig slot.

Levering opmaat

Onze exclusieve tuinmeubelen bezorgen wij met uiterste zorg, dit is onze passie. Wij kunnen het gehele traject voor uw verzorgen van advies tot overleg met uw architect tot het volledig afmonteren en/of aanplant bij u op locatie. Al moet dit verzorgt worden door verticaal transport. Niks is voor ons te gek..

Wij hebben al diverse projecten verzorgt in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk Aan de Amstel, Aalsmeer, Bloemendaal en Haarlem.

Voor ons de normaalste zaak

U kunt heerlijk genieten van uw nieuwe tuinset. Terwijl wij de deur bij u achter ons aan dicht trekken. Uw buitenruimte is na de levering en montage volledig ontzien van verpakkingsmateriaal. Voor ons is dit de normaalste zaak…

Opzoek naar tuinmeubelen Amsterdam

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor uw terras of dakterras? Kom langs in onze inspiratieruimte en laat u inspireren met uiteenlopende exclusieve merken, zoals oa: Atelier Vierkant, Piet Boon Tuinmeubelen, Royal Botania of Tuuci.

Share Project :