Royal Botania - Tuinverlichting - Parker

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment van buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij dit tuinmeubilair aan te sluiten. De Parker serie van Royal Botania is hier een voorbeeld van.

Deze serie is verkrijgbaar in 3 modellen: Wall, Flood en Path.

Koper met antieke uitstraling

Alle 3 de modellen zijn gemaakt van ‘Antique Brass’. Dit is een mengsel van koper en zink dat in zuur is ondergedompeld. Hierdoor heeft de lamp een verouderde en donkergrijze kleur bij levering. Alle modellen zijn voorzien van een sfeervolle Led in warm wit (2700 K). De staande armaturen zijn uitgevoerd met een led van 4,3 Watt. Het wandmodel is uitgevoerd met een led van 3 Watt.

Royal Botania Parker serie

Parker Wall

De prachtige en tijdloze Parker Wall is een armatuur dat in elke tuin sfeer creëert. Het muur- en wandmodel is ideaal voor aan u woning of onder uw buitenverblijf en is goed te combineren met de andere modellen.

Parker Flood

De staande leeslamp Parker Flood een eyecatcher op uw terras en is geheel uitgevoerd in ‘Antique Brass’. De leeslamp heeft een hoogte van 230 cm, daardoor is het niet alleen een eyecatcher in uw tuin Maar ook nog erg functioneel wanneer u uw favoriete boek in de tuin wilt lezen. De staande lamp heeft aan de onderzijde een stijlvolle granieten voet.

Parker Path

De Parker Path is een staande lamp die door middel van een pin langs uw tuinpad in de grond gestoken kan worden. Hierdoor kunt u prachtig de (belangrijke) tuinpaden belichten. Deze staande lamp is opvallend langs u (tuin)pad doordat het verlichtingsarmatuur 230 cm boven de grond uit steekt.

Combineren met zink

De Parker serie kan door de verschillende modellen door de gehele tuin worden toegepast. Daarnaast is de Beamy serie (Beamy Wall en Beamy Teak) een prachtige serie waarmee gecombineerd kan worden. Beide modellen kunnen uitgevoerd worden in ‘Antique Brass’ uitstraling.