Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Spectra UX

De Spectra UX serie is het nieuwe paradepaard van het Belgische parasolmerk Umbrosa. Deze UX serie is leverbaar in 4 verschillende modellen die één voor één samengesteld zijn door bekende designers. Elke parasol is geïnspireerd door een thema die onderverdeeld zijn in: architectuur, cultuur, water en natuur.

De Spectra UX is anders

De Spectra UX is anders dan zijn kleinere broertje Spectra. De UX serie is luxer dat terug te zien is in de openingsmechanisme, zo opent en sluit u de parasol in 1 beweging. Tevens zijn de posities van de parasol voor uw vastgesteld. Zo klikt u gemakkelijk de parasol in een andere positie, van volledig horizontaal naar een diagonale stand. De base is voorzien van een eigen (speciale) afwerking die tevens verrijdbaar zijn door wielen.


UX architectuur

De architectural versie van de UX kenmerkt zich door de strakke lijnen en de neutrale basis kleur. De afmeting van deze parasol is reusachtig 300 x 300 cm. De parasol heeft een over hangede mast (80 graden)

Spectra UX - Architectuur


Spectra UX - Cultuur

UX cultuur

De culture variant van de UX kenmerkt door de warme tinten uit de Zuid Europese landen. De parasol heeft een bordeaux rode mast met een Sunbrella doek. De randen van het doek hebben een ‘Kekke’ vorm (afgerond).


UX architectuur Full Black

De architectural Full black versie van de UX kenmerkt zich door de strakke lijnen en de donkere basis kleur. Ideaal om te combineren met uw antraciete/zwarte tuinmeubelen. De afmeting van deze parasol is reusachtig 300 x 300 cm. De parasol heeft een over hangede mast (80 graden)


Spectra UX - Natuur

UX natuur

De nature versie is geïnspireerd door de tropische omgeving. De parasol is uitgevoerd in verschillende natuur tinten. De Mast is voorzien van een donker groene kleur. De top is voorzien van een bladvormige design dat associeert naar de natuurlijke omgeving.


Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Erkende Umbrosa dealer

Ernst Baas Tuininrichting is een erkende dealer van Umbrosa. Dit betekent dat u altijd profiteert van een uitstekende service & garantie.

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close