Royal Botania - Strappy

De nieuwe Strappy serie van Royal Botania kenmerkt zich door het minimalistische RvS buis frame met daar tussen aluminium straps. Het frame zal leverbaar worden in 4 verschillende kleuren. Op deze aluminium straps kunnen gewatteerde zitriemen worden bevestigd. Deze zijn vervaardigd van outdoor leer of textiel en worden om het frame heen gedaan. Hierdoor lijkt de bevestiging onzichtbaar.

Strappy dining

De Strappy wordt leverbaar als comfortabele dining stoel. Het zitcomfort is gewaarborgd door de voorgevormde aluminium ruggengraat van de zit en de armleuningen. Over deze aluminium strips kunnen lederen of textiele zitriemen worden bevestigd.

Deze minimalistische serie is ideaal te combineren met een van de outdoor tafels zoals de Conix tafel met de betonnen staander.

Bijpassende lounger

De lounge stoel heeft het zelfde design als de dining chair. Het frame van de lounger heeft een buis diameter van 20mm, wat royaler is dan de dining. Bij de lounger is een bijpassende hocker geheel in de zelfde style. Hierop kunt u gemakkelijk u benen tot rust laten komen. Als optie kunt u kiezen voor een nekrol en en comfortabel zitkussen wat het lounge comfort verhoogd.

Mix en Match

Creëer uw eigen Strappy uitvoering met de tal van mogelijkheden. Kies de keur van uw (basis) frame; white, sand, antraciet of bronze. Dan kunt u kiezen uit 1 van de 10-talle straps die op het frame gemonteerd kunnen worden. Zo zijn er een 3-tal outdoor lederlook straps in de kleuren; zwarte, cognac of taupe. Tevens zijn er gewatteerde textiel straps waarvan de kleuren scala erg royaal is.

Door het makkelijk wisselen van de straps kunt u deze gemakkelijk verwijderen en opbergen voor de winterdag. Daarnaast kunt u de gehele serie makkelijk opstapelen waardoor deze weinig ruimte innemen voor de winterstalling.

Deze serie is leverbaar vanaf voorjaar 2020.

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close