Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Rimbou Lotus

Uit de collectie

Helaas is de Rimbou en Lotus niet langer leverbaar. Mocht u toch interesse hebben in deze vorm dan hebben wij zeer fraaie alternatieven beschikbaar. Zoals de Icarus van Umbrosa. Deze komt met fraaie vorm zeer dicht in de buurt van de Lotus.


De Lotus van Umbrosa is bedoeld voor individuele zonsessies. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuur en heeft als vorm een blad dat voor u de gewenste schaduw creëert. U kunt het Lotus blad gemakkelijk positioneren op de stand van de zon met behulp van een pedaal. Hierdoor is het een fijne parasol waarmee u een plekje in de tuin omtovert tot uw eigen plekje in de koele schaduw.

Kom zelf Umbrosa kijken en vergelijken!

Bezoek onze inspiratieruimte in Waddinxveen, wij hebben de grootste collectie van Umbrosa parasols en schaduwdoeken van Zuid-Holland in onze stijlkamers staan. Kom zelf kijken en vergelijken!

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpt u graag verder met een passende parasol of schaduwdoek geheel in uw eigen stijl. Met de bij behorende demomodellen zoals; de SpectraInfinaIngenuaParaflexEclipsum en Basic.

Naast het aanbod parasols en schaduwdoeken van van Umbrosa hebben wij ook zeer fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en Tuuci in onze showroom staan.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close