Royal Botania - Lusit

De Lusit lounge serie van Royal Botania is uniek in zijn segment. Deze eigentijdse loungebank kan door het seizoen steeds anders worden opgesteld (indien gewenst),. Doordat deze unieke lounge serie volledig modulair is.

Spelen met de Lusit

Een vaste loungehoek opstelling is verleden tijd! Wilt u met vrienden gezellig relaxen in een royale hoekopstelling of samen met uw partner heerlijk genieten op een daybed. Doordat de gehele lounge uit verschillende modules bestaat kunt u gemakkelijk wisselen van opstelling.

Losse modules

De unieke lounge serie bestaat uit verschillende basis elementen waarmee u gemakkelijk een lounge opstelling kunt maken. Zo heeft de Lusit serie de volgende elementen, zoals;

  • Lounge element 80 bij 160 cm;
  • Lounge element 80 bij 80 cm;
  • Backrest (rugleuning);
  • Tafelblad 80 bij 160 cm;
  • Tafelblad 80 bij 80 cm;
  • Tweetal zitkussens;
  • Drietal rugkussens.

Lusit in eigenstijl

De basis modules van de Lusit zijn vervaardig van hoogwaardig aluminium frame dat gecombineerd is met een geweven Olefin rope. Deze modules zijn voorzien met een poedercoating in de kleuren wit en brons.

De tafelbladen kunnen uitgevoerd worden met glas, keramiek of teakhout. De glazen en ceramische bladen zijn in diverse kleur tinten leverbaar.
De comfortabele kussens zijn naast de 3 standaard kleuren leverbaar in diverse andere kleur mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk dat het zitkussen en het rugkussen uitgevoerd wordt in een andere kleuren combinatie. Dit zorgt er voor dat de Lusit lounge altijd naar eigen stijl kan worden uitgevoerd.

Passende bijzettafels

Naast de bijzettafels uit Lusit serie kunt u ook gaan voor de subtielere bijzettafels uit de Tea-Time serie. Deze tafels combineren ideaal en zijn in vele uitvoeringen leverbaar.

Creëer uw eigen lounge

Benieuwd geworden naar deze modulaire lounge opstelling en de mogelijkheden er van? Wij nodigen u van harte uit in onze inspiratieruimte om zo de mogelijkheden te kunnen bewonderen en het zitcomfort te ervaren.

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close