Royal Botania - Tea Time

Het Tea Time tafeltje van Royal Botania is een elegant tuinmeubel die u als bijzettafel of salontafel kunt gebruiken. Door het stevige minimalistische frame met een top van keramiek kan deze stijlvolle tafel uw glazen, flessen of theemokken met gemak dragen.

Tea Time, handig

Een handige en modieuze tafel die onmisbaar is tijdens momenten van ontspanning in uw tuin. Dit tafeltje is verkrijgbaar in een vijftal verschillende diameters / afmetingen verkrijgbaar. U heeft de keuze uit 40 verschillende combinaties per afmeting. De frames kunnen uitgevoerd worden in teak hout of 4 verschillende gepoedercoat aluminium (wit, antraciet, bronze of sand). De keramiek tops kunnen uitgevoerd worden in 8 verschillende kleuren en structuren keramiek.

Tea Time rond en ovaal

De handige en modieuze bijzettafel van Royal Botania zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen, die tevens in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn.

Ronde bijzettafel

  • De ronde bijzettafels zijn verkrijgbaar in drietal verschillende diameter 40 cm, 60 cm en 70 cm doorsnede.
  • De hoogtes variëren tussen de 30 cm, 35 cm en 40 cm.

Ovaal bijzettafel

  • De ovale bijzettafels zijn verkrijgbaar in een tweetal verschillende vormen; ovaal (eivormig) en een rechthoekige met afgeronde hoeken. Met een afmeting van 120 cm bij 60 cm.
  • De hoogtes variëren tussen de 35 cm en 40 cm.