Royal Botania - Vita

De Vita collectie van Royal Botania kenmerk je aan de unieke combinatie van het warme elegante teakhout gecombineerd met de luxe geweven zitting en rug. Deze nieuwe serie van Royal Botania is anders dan anders. Niet een serie die zomaar tussen een (standaard) rij kan worden ingedeeld.

Vita lounge en dining

De royale Vita serie bevat een comfortabele armstoel, een relax stoel met bijpassend voetenbankje en een verstelbaar ligbed. Een voor een is deze serie herkenbaar door de elegante teakhouten frame dat gecombineerd is met een geweven zitting en rug. De Arm chair en de Relax chair zijn beide stapelbaar waardoor u deze tuinmeubels ideaal kunt opbergen. De comfortabele lounger is uitgevoerd met een uniek gasveer mechanisme. Hierdoor kunt u vanaf het ligbed de positie van uw stoel gemakkelijk veranderen.

Unieke zit ervaring

De (licht) grijze geweven zit en rugleuning zijn gemaakt van een Olefin weving, dat eveneens goed bestand is tegen vele weersomstandigheden. Tussen deze wevingen is een unieke schuimlaag toegepast, dat er voor zorgt dat het zitcomfort erg aangenaam en comfortabel is. Tevens zorgt de ‘Easy Dry Foam’ ervoor dat er geen vocht wordt opgenomen.

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close