Kerstsfeer Atelier Vierkant

Afgelopen week hebben wij diverse schalen van Atelier Vierkant compleet aangeplant met diverse wintergroene beplanting zoals; Erica (roze), Gaultheria (met rode bes) en Calocephalus (grijze takken structuur). Ideaal voor op uw tuintafel waardoor de kerstsferen vanuit de woning gezellig mee naar buiten toeneemt.

Wisselen met seizoen beplanting

Door elk seizoen te wisselen van beplanting in de pottery, kunt u uw tuin omvormen in een andere sfeer wat bij het seizoen past. Zo hebben wij in de SR schaal van Atelier Vierkant momenteel wintergroene (bloeiende) beplanting aangeplant. Van het voorjaar kunt u bijvoorbeeld de beplanting wisselen met prachtige voorjaarsbloeiers zoals bijvoorbeeld; sedum, viooltjes of andere éénjarige beplantingen.

Pottery van Atelier Vierkant compleet aangeplant

Wilt u uw pottery van bijvoorbeeld Atelier Vierkant ook volledig aangeplant geleverd hebben? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Delen:

Meer berichten

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close