Preview Royal Botania 2019

Voor het nieuwe tuin seizoen van 2019 heeft Royal Botania de collectie uitgebreid met een aantal prachtige nieuwe items. Behalve nieuwe items zijn er ook nieuwe stoffen en kleuren aan de collectie toegevoegd.

Luxe Mozaix lounge

Het warme, edele houten raster in diep geolied mahonie hout en ruimtelijke afmetingen geven de klant een waaier aan mogelijkheden om zijn lounge te creëren. Dat is de Mozaix lounge van Royal Botania.

Door de mogelijkheid van toepassen van inleg en opbouw elementen zijn de mogelijkheden eindeloos. Decoreer uw lounge met houten tegels of met prachtige lava stenen met geëmailleerde afwerking in maar liefst 5 verschillende kleuren. Volledig in te vullen naar eigen smaak en behoefte. Deze oneindige mogelijkheden tot personalisatie, decoratie en tevens praktische opties maken het genot van het buitenleven nog vollediger.Mozaix Lounge - Royal Botania

Teakhouten cabana Tuskany

De opvolger van de Kokoon is de exclusieve Tuskany cabana. Het is een pronkstuk voor uw tuin, een droombed, een eiland dat u verleidt uw hoofd leeg te maken. Dit ruime daybed is vervaardigd van teak hout met luxueuze matrassen die voorzien zijn van 2 verstelbare lattenbodems. Uiteraard uitgevoerd de ultime techniek van Royal Botania. De geweven elementen aan de zijkanten en de zonnecover aan de bovenzijden waarborgen uw privacy. De Tuskany is een echte must have en eyecatcher voor uw buitenruimte.
Sneak preview Royal Botania Tuskany

Sneak previeuw Royal Botania Vita

Eigentijdse Vita serie

De Vita collectie is herkenbaar aan de uitgesproken rug gecombineerd met de warme en elegante teakhouten uitstraling. Een bewijst dat dit niet zomaar een extra stoel is in de lange (standaard) rij.
De collectie Vita bevat een stapelbare stoel, een relax stoel met bijpassend voetenbankje en een verstelbaar ligbed. Elk model bestaat uit een teakhouten frame, met een zit en rugleuning van een Olefin weving. Tussen deze weving zit een schuimlaag en ‘Easy Dry Foam’ zodat er geen vocht wordt opgenomen en zorgt voor een extra aangenaam zit comfort.

Luchtige Samba serie

De Samba collectie heeft een sfeervol en praktisch karakter. Het frame is van verfijnd aluminium en tevens stapelbaar. De zit en rugleuning bestaat uit een mix van Olefin geweven koord en linten. Net als de Vita serie is hier ook ‘Easy Dry Foam’ geïntegreerd om de zit een extra zachte touch te geven. De Samba stoel is verkrijgbaar als een dining stoel en relax stoel.

Sneak preview Royal Botania Samba

Colour Jive armstoel

Naast de bekende Jive armstoel zal er een extra variant worden toegevoegd. De nieuwe stoel wordt de combinatie van teak hout en Olefin fiber losgelaten worden. Aankomen jaar zal de Jive ook leverbaar worden in volledig aluminium. Dit maakt de dining stoel extra modern en stijlvol voor de echte modernisten onder ons. De volledige aluminium stoel zal leverbaar worden in 6 verschillende kleuren.

Schommelen in de Folia

De prachtige Folia collectie is een waar kunstwerk op zich, detailwerk en authentiek vakmanschap zijn verwerkt in deze collectie. Voor 2019 is er een prachtige ‘Rocking chair’ ontworpen. Een ergonomische schommelstoel die u uitnodigt om te schommelen. Naast de al bekende standaard kleuren, zal de Folia ook leverbaar worden in enkele pastelkleuren. Zoals Olijfgroen, Skyblue en Mushroom.

Sneak preview Folia 2019

Binnenkort meer…

Binnenkort meer informatie over de nieuwigheden van Royal Botania. Zoals o.a. de nieuwe buitentapijten en nieuwe stofkleuren. Onderstaand een kleine impressie van de nieuwigheden vanuit Royal Botania.

Meer info over de: Vita armstoel, Samba serieTuskany cabana, Jive en Folia serie.

Delen:

Meer berichten