De Umbrosa Spectra Black…. is Back!!

Afgelopen week kregen wij mooi persbericht van Umbrosa. De Umbrosa Spectra in een zwarte uitvoering komt terug in het collectie van Umbrosa. Afgelopen jaar hebben wij diverse Spectra parasols laten uitvoeren in een totaal zwarte variant.

Momenteel hebben wij de totaal witte variant (mast en doek) van de Spectra in onze inspiratieruimte staan waar wij vele positieve reacties op ontvangen.

Vertrouwde Umbrosa Spectra

Onderstaand persbericht die wij afgelopen week ontvingen van Umbrosa. “De Spectra met zwart gelakt frame is terug…. De grote vraag van vele klanten, heeft ons doen beslissen dit product opnieuw op te nemen in ons gamma. Voor het seizoen 2017 is hij te verkrijgen in zijn meest verkochte formaat: de Forward 3.0 Square… maar de kans is zeer groot dat hij volgend jaar opnieuw beschikbaar wordt in alle formaten.”

Umbrosa Spectra Zwart gelakt frame Forward Square

 

Delen:

Meer berichten

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close