Potten, maar dan net wat anders

Wanneer u merkt dat er bepaalde lege plekken in uw huis of tuin zijn, denkt u al snel aan bloembakken of potten. Dit is een uitstekende optie om loze ruimtes op te vullen en een stukje sfeer toe te voegen aan uw tuin of binnenruimte. 

Maar waarschijnlijk weet u ook dat de meeste potten en plantenbakken veel onderhoud nodig hebben. Het hout verkleurd, gaat rotten, of de potten kunnen niet tegen regen en vorst. Daar heeft Atelier Vierkant iets op bedacht!

Wat is Atelier Vierkant?

Atelier Vierkant is een prachtig merk met handgemaakte potten. Atelier Vierkant heeft 2 fabrieken in België (Brugge). In de fabriek worden de potten handgemaakt in uiteenlopende vormen, maten en kleuren. De pottery wordt vaak gebruikt als entree van woningen, hotels, tuinen, maar ook in bijvoorbeeld atriums van openbare ruimtes. 

De potten onderscheiden zich van andere merken, doordat ze volledig op maat worden gemaakt. Geen pot is dus hetzelfde. 

Bekijk hier wat prachtige foto’s van de Atelier Vierkant potten. 

In welke kleuren zijn de Atelier Vierkant potten beschikbaar?

De handgemaakte potten van Atelier Vierkant zijn in zes verschillende natuurtinten verkrijgbaar. Het merk zorgt er hiermee voor dat er altijd een kleur is die bij u past. 

De potten zijn in rood, zwart, grijs, wit, extra wit en kurk kleur verkrijgbaar. Deze natuurtinten krijg je, doordat er natuurlijke oxides toegevoegd worden aan de klei.

Naast de kleur, heeft u ook de keuze uit verschillende structuren. De mogelijke structuur is per model verschillend, wat bepaald is door de keuze van de ontwerper. Op dit moment is de keuze uit 16 verschillende structuren. 

Waarom kiezen voor Atelier Vierkant?

Wanneer u kiest voor de handgemaakte potten van Atelier Vierkant, bent u verzekerd van een goede aankoop. Deze pottery is zeer sterk, bestand tegen alle weersomstandigheden en te gebruiken voor buiten en binnen. In onze showroom en tuin in Waddinxveen hebben we een groot aantal potten.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten