Royal Botania Nieuws 2018

Vanaf voorjaar 2018 zal het scala van luxe tuinmeubelen van Royal Botania worden uitgebreid met vele nieuwe modellen en materialen.

Royal Botania op Maison & Objet

De nieuwste modellen werden tijdens Maison & Objet gepresenteerd aan het wereldwijde publiek. Tijdens ons bezoek hebben wij de nieuwe modellen en materialen kunnen bewonderen. De nieuwigheden zijn zeker een goede aanvulling op de bestaande collectie!

Stand Royal Botania - Maison Objet 2017

Nieuwe dining stoelen

Vanaf voorjaar 2018 zullen er 3 nieuwe dining stoelen (Zenith, Twist, Folia) worden toegevoegd aan de collectie.

Zenith dining stoel

De Zenith dining stoel is een aanvulling op de bestaande lounge serie. Deze serie kenmerkt zich aan het volledige teakhouten frame met afgeronde hoeken. Deze kenmerken zijn uiteraard terug te vinden in de nieuwe teakhouten stoel.

Armstoel Zenhit - Nieuw in 2018

Twist armstoel

De tweede stoel is de Twist armstoel van Royal Botania heeft een gevlochten zitting. In deze zitting kan een comfortabel kussen worden geplaatst om zo het zitcomfort te vergroten. Het aluminium frame zal verkrijgbaar worden in de drie verschillende kleuren.

Nieuwe - Royal Botania Twist - Armstoel

Folia armstoel

De derde nieuwe Folia armstoel is vervaardigd uit RvS en zal verkrijgbaar worden in 3 verschillende kleuren poedercoatings. De vorm van de stoel verwijst naar een blad van een plant. De zit ribben van deze stoel verwijzen naar de nerven van het blad.

Rolia armstoel - by Royal Botania

Nieuwe U-Nite tafel

De nieuwe U-Nite tafel van Royal Botania heeft een minimalistische frame. Het frame en de tafelpoten lopen taps toe. De tafel zal verkrijgbaar zijn in 4 verschillende afmetingen. Elke afmeting kan uitgevoerd worden in 36 verschillende combinaties. Doordat het frame verkrijgbaar is in 4 varianten verschillend van materiaal en kleur. Daarnaast kunnen de tafelbladen uitgevoerd worden in 9 varianten.

Delen:

Meer berichten