Sfeer op uw terras met Royal Botania

In ons vorige nieuws bericht vertelde wij al over enkele nieuwigheden van het tuinmeubel merk Royal Botania. In deze blog vindt u meer (sfeervolle) informatie over de nieuwe parasols, buitenkarpetten en nieuwe stofkleuren.

Parasol familie Oazz

De wel bekende en unieke Palma parasol deze vorig jaar de ‘Red Dot Award’ ontving, krijgt in 2019 een familielid erbij, genoemd: OAZZ.
We hebben afgelopen jaar al een glim mogen opvangen van de nieuwe Oazz parasol tijdens de beurs. En hadden daardoor al een vermoeden dat de Palma een broertje bij zou krijgen. De nieuwe parasol van Royal Botania wordt uiteraard geleverd met het geprezen ‘Quick Release’ (open en sluit) mechanisme. De Oazz is een stijlvolle en luchtige parasol door zijn vlakke top. De parasol zal leverbaar worden in twee uitvoeringen vierkant en rond.

Buitentapijten van Royal Botania

Seizoen 2019 wordt nog mooier met de nieuwe buitentapijten van Royal Botania. Aankomend jaar zullen er een tweetal buitenkarpetten worden toegevoegd aan het assortiment. De buitentapijten zullen mooi aansluiten om de sfeervolle tuinverlichting en exclusieve tuinmeubelen.

De ‘Outdoor Rug’ collectie zal leverbaar worden in drie verschillende kleuren combinaties; Bark (bruin), Rock (donkergrijs) en graniet (antraciet). Door de combinatie van Polyolefin en textileen zijn de buitenkarpetten bestand tegen zon en regen.
Naast de ‘Outdoor Rug’ collectie van Royal Botania zijn er enkele andere merken zoals Ethimo en Dickson die prachtige karpetten maken voor buiten.

Trendy stofkleuren 2019

Royal Botania heeft in samenwerking met kleurenexpert Chris Mestdagh een volledig nieuwe stofkleuren collectie samengesteld. Het trendgevoelige karakter voor een passende stof op uw outdoor meubels is erg belangrijk. Naast de ideale sfeer voor buiten is het gebruik en de weersbestendigheid van de stoffen essentieel van belang.

Aankomend jaar zullen er diverse stofkleuren verdwijnen en zullen er daarnaast 33 nieuwe kleuren worden toegevoegd aan de collectie. Om zo meer het binnen gevoel meer naar buiten te nemen.

Nieuwe tuinmeubels 2019

Benieuwd naar de nieuwigheden van Royal Botania? In onze vorige blog gingen wij in op de nieuwe lounge serie Mozaix en dining stoelen zoals de Vita, Samba, Jive en de Folia.

Blog: PREVIEW ROYAL BOTANIA 2019

Delen:

Meer berichten