Nieuwkomers van Solpuri 2017

Afgelopen jaar heeft Solpuri een groot deel van de series onder de loep genomen. Er is gekeken en geluisterd naar de consument. Welke design tuinmeubelen worden er gemist en wat zijn juist de wensen om heerlijk buiten te kunnen genieten? Door deze wensen te klusteren en mee te nemen met de designers van Solpuri ontstonden er diverse nieuwe series en modellen. Die geheel bij uw als consument past.

Benelux Huisshow nieuws

Najaar 2016 zijn wij op bezoek geweest bij de jaarlijkse ‘Benelux Huisshow’ van Solpuri. Hier hebben enkele nieuwe modellen, trends en mogelijkheden voor 2017 ervaren. Lees verder…

Nieuwkomers van Solpuri

Aankomend jaar zullen er tientallen nieuwe buitenmeubelen uitkomen, die uw het prachtige buitenleven zullen laten ervaren. Zo zijn er diverse loungebanken, loungestoelen, (stapelbare)stoelen en tafels toegevoegd. Onderstaand vindt u de nieuwe modellen voor 2017.

Vol op inspiratie

Benieuwd geworden naar de nieuwe modellen van Solpuri voor 2017?? Wij hebben een groot aanbod van nieuwe modellen in onze inspiratieruimte staan.
U bent van harte welkom in onze inspiratieruimte om te komen proefzitten en te relaxen in de nieuwe modellen van 2017.

Wij adviseren u graag verder naar een passende Tuininrichting. Met een bijbehorende eet- en/of loungeset voor uw tuin, patio of balkon. Uw tuin is tenslotte een plek waar u heerlijk wilt relaxen met uw gezin en of familie.

Voor onze actuele openingstijden of een afspraak op maat bezoek onze contact pagina.

Delen:

Meer berichten